Showbiz

#robert downey jr. #showbiz #vedete extern #leonardo dicaprio #chris hemsworth #actori bine platiti

Cine este cel mai bine platit actor de la Hollywood!

Robert Downey Jr. conduce topul celor mai bine platiti actori de la Hollywood, cu incasari de 75 de milioane de dolari, conform revistei Forbes. Iata cine completeaza lista bogatilor de la Hollywood din 2014.

Dwayne Johnson

Actorul cunoscut sub numele de “The Rock”, pseudonim cu care se identifica in wrestling, a castigat 52 de milioane de dolari din iunie 2013 si pana in aceeasi luna din 2014. Rolurile sale din “G.I. Joe” si “Fast and Furious” l-au transformat dintr-un wrestler cunoscut intr-un actor veritabil la Hollywood. Cariera lui se afla pe o panta ascendenta, iar in 2015 va juca intr-un nou film, numit “San Andreas”. Mai mult, Dwayne Johnson este si producator executiv al comediei “Ballers”, care ruleaza pe HBO si in care a primit si un rol important.

CITESTE SI:

Preselectii cu scandal. Iata in ce hal sunt tratati concurentii de la Hell's Kitchen
Inca o drama in familia Madalinei Manole. Tatal artistei a...
Ilinca Vandici dezvaluie secretele care o fac sa arate superb

Bradley Cooper

Pentru prima data in topul celor mai bogate 100 de celebritati, actorul pare ca stie cand sa riste. Dupa succesul obtinut cu trilogia “The Hangover”, Bradley a acceptat roluri si in filme care nu promiteau un succes atat de mare, dar care i-au adus doua nominalizari la Oscar. Atat “Silver Linings Playbook”, cat si “American Hustle” si-au adus contributia la suma de 46 de milioane de dolari pe care actorul a incasat-o anul acesta.

Leonardo diCaprio

Probabil cel mai ghinionist actor cand vine vorba de Oscar, Leonardo diCaprio se poate consola cu sumele incasate in urma ultimelor filme in care a jucat. “The Great Gatsby” si “Wolf of Wall Street” au strans impreuna aproape 800 de milioane de dolari, din care 39 de milioane au ajuns la diCaprio.

Chris Hemsworth

Urmatorul pe lista bogatilor de la Hollywood, Chris Hemsworth, a primit mai putin de jumatate din suma pe care a castigat-o Robert Downey Jr., dar chiar si asa, 37 de milioane de dolari nu sunt putini. Rolul din “Thor” a contribuit cel mai mult la acest castig, iar in curand il vom vedea pe Chris in filmul “Cyber”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare