Showbiz

#romanita iovan #iulian gogan #revelion #avort

Romanita Iovan a pierdut sarcina

Vestea ca Romanita este insarcinata a venit chiar la sfarsitul anului trecut, cand ea si avocatul Iulian Gogan pareau in culmea fericirii. Din pacate, sarcina creatoarei de moda nu a ajuns in al doilea trimestru.

Romanita si iubitul ei Iulian Gogan au sarbatorit la sfarsitul anului trecut vestea sarcinii printr-o vacanta in Dubai si la Londra. Cei doi sperau la o fetita, pentru ca micutul Albert, fiul Romanitei si al lui Adrian Iovan , sa se poate bucura de compania unei surioare.

Romanita nu a confirmat vestea cea trista, dar nici nu a negat-o. "Problemele din viata mea personala nu sunt un caz de presa sau un subiect de taraba, daca pot spune asa. Refuz sa comentez in vreun fel acest subiect" a declarat ea pentru CanCan.

Aceasta nu este prima oara cand Romanita nu duce o sarcina la sfarsit. Ea a suferit o pierdere de sarcina si in urma cu cativa ani, la scurt timp dupa ce sotul ei Adrian Iovan a impuscat mortal un tanar care se afla noaptea pe proprietatea lor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului