Showbiz

# vedete italia #vedete politie # vedete youtube #ruby

Ruby, la un pas sa fie arestata in Italia

Cunoscuta cantareata Ruby a fost de curand in Italia sa filmeze un videoclip. In timpul filmarilor era insa sa ajunga dupa gratii! Putin a lipsit ca autoritatile italiene sa nu o aresteze pentru ca a incalcat o regula locala. 

Ruby, una dintre cele mai apreciate artiste din Romania, a lansat recent un nou videoclip, „Adevar sau minciuna“, care a ajuns rapid la inimile fanilor artistei. Clipul a fost filmat la sfarsitul lunii mai in Taormina (Italia), in perioada in care s-a desfasurat summit-ul G7, iar din aceasta cauza cantareata si echipa ei au avut parte de multe peripetii. Filmarile pentru „Adevar sau minciuna“ au durat doua zile si au fost date peste cap de fapul ca toti liderii mondiali urmau sa ajunga in Sicilia, acesta fiind primul summit G7 la care a participat Donald Trump.

Deoarece multe strazi erau blocate si traficul redirectionat, Ruby si echipa de filmare s-au ratacit si au ajuns cu greu pe Isola Bella, unde aveau de filmat cadrul final al videoclipului. 

Artista a adaugat ca cea mai mare sperietura a tras-o dupa ce a reusit sa ajunga pe Isola Bella si a inceput filmarea, deoarece a fost la un pas sa fie arestata: „Exista o scena in clip in care actorul care apare alaturi de mine este aruncat in apa. Insa, in acel loc unde am filmat, apa avea cel mult 50 de centimetri adancime si era interzis saritul in apa. O persoana ne-a vazut si a chemat politia, iar din aceasta cauza a trebuit sa negociem cu oamenii legii timp de aproximativ o ora sa nu ne aresteze“.

Ruby nu a filmat in Italia doar videoclipul „Adevar sau minciuna“, ci si clipul piesei „Soare patrat“, care a fost lansat in urma cu trei luni si a depasit 13 milioane de vizualizari pe YouTube.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare