Showbiz

# impacare adelina speak #impacare vedete # divort vedete

S-au intors la fosti! 3 cupluri carora nimeni nu le mai dadea nicio sansa

S-au iubit, s-au certat, au trait separat, dar tot impreuna au ajuns. Vedetele duc o viata zbuciumata, mai ales pe plan personal. O demonstreaza numeroasele certuri si impacari care sunt la ordinea zilei in showbizul dambovitean. Iata 3 cupluri carora nimeni nu le mai dadea nicio sansa, dar care s/au impacat. 

Adelina si Speak 

Toata vara s-a vorbit despre despartirea dintre Adelina si Speak. Cei doi au pozat separat, nu au vorbit public despre separare, insa nici nu le mai dadea nimeni vreo sansa de impacare. Si totusi, s-au impacat! Cei doi au sarbatorit momentul printr-o vacanta in SUA, iar cum impacarea a fost tare dulce au reaparut si pozele dragastoase cu cei doi pe retelele sociale. Mai mult, acum prietenii cuplului spun ca deja cei doi se pregatesc de nunta. Speak isi pregateste cererea, iar evenimentul va avea loc anul viitor. 

Bianca Dragusanu si Victor Slav

Nici macar nunta nu a fost luata de buna, fiind considerata un eveniment de marketing care sa ajute la prmovarea celor doi. S-au despartit dupa nici un an, dupa ce Bianca a calcat stramb, dar tot impreuna au ajuns. Ba mai mult, desi divortati, cei doi tocmai au devenit parintii unei superbe fetite, Natalia Sofia. 

Paula Chirila si Marius Aciu 

Actrita si gazda show-ului ”Mireasă pentru fiul meu” a fost gata gata sa divorteze de sotul sau care lucreaza in Cluj-Napoca si nu a vrut sa se mute in Capitala, pentru a fi mereu alaturi de sotie si fetita in varsta de 7 ani. ”Mi-am dat seama că e foarte uşor să distrugi ceva şi extrem de greu să construieşti. Şi că oamenii buni cu adevărat şi de calitate sunt greu de găsit. E o muncă a mea cu mine, în care mi-am dat seama că e mai bine să nu mai judec, ci să iert dacă mi-a greşit cineva. Viaţa nu e ca în poveşti, cu «au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi». Nu zice nimeni ce se întâmplă pe parcurs. În orice relaţie există urcuşuri şi coborâşuri şi o mică ciondăneală nu înseamnã sfârşitul unei relaţii”, a declarat vedete, pentru Click!.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare