Showbiz

#salma hayek #fericire #extenuare

Salma Hayek, extenuata de atata fericire

Salma Hayek se declara invinsa de oboseala. Actrita a marturisit ca ii este greu sa se imparta intre rolul de mama si cariera de actrita. Ea declarat ca este fericita, insa si fericirea este extenuanta.

Salma Hayek si sotul sau, miliardarul Francois-Henri Pinault , au impreuna o fetita in varsta de trei ani, Valentina. Salma a dezvaluit ca este obositor sa se imparta intre familie si cariera. "Maternitatea te consuma de tot si nu este ceva temporar" a declarat actrita.

Vedeta a povestit intr-un interviu ca sotul sau si impresarul rad de ea pentru ca intotdeauna se plange ca este obosita . "Am ras si eu, dar imi venea sa si plang, pentru ca sunt atat de obosita. Sunt atat de fericita. Fericirea este extenuanta" a povestit Salma Hayek.

Recent, actrita a lansat o gama de produse de ingrijire a pielii si parului, insa si aceasta noua activitate o oboseste. Ea se gandeste deja sa lase pe altcineva sa se ocupe de aceasta activitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului