Showbiz

#delia #andreea balan #corina bud #showuri indecente #tinute vedete #showbiz #vedete intern

Scandalos! 4 cantarete au aparut aproape dezbracate in fata copiilor!

Sunt sexy si talentate, iar atunci cand urca pe scena sunt adulate de fani. Artistele din showbizul mioritic stiu cum sa ajunga la inima publicului, iar dincolo de vocea buna, o tinuta provocatoare le completeaza orice aparitie. Din pacate, unele dintre ele mai si gafeaza. Grav!

Delia, excentrica la un eveniment caritabil

Sursa foto: cancan.ro

Invitata, zilele trecute, sa intretina atmosfera la un eveniment caritabil organizat la un centru de plasament, Delia a "uitat" sa isi adapteze tinuta. Ea a aparut in fata catorva zeci de copii intr-o pereche de pantaloni din piele mulati si foarte decupati, plini de franjuri, dar si cu un top care ii lasa la vedere bustul generos. In plus, vedeta nu a tinut cont ca se afla in fata unor minori, astfel ca miscarile lascive specifice show-urilor ei nu au lipsit.

CITESTE SI:

Inceput de saptamana perfect. Iata cum va fi vremea in urmatoarele trei zile!
Azi e Sfanta Maria Mica. Ce trebuie sa faci ca sa iti mearga bine

D'Artagnan si Mimi intra si ei in Iadul Bucatarilor! Iata ce vor face

 


Andreea Balan, in sutien in fata copiilor


Sursa foto: libertatea.ro

Andreea Balan este renumita pentru tinutele ei de scena atent studiate. Pe cele mai multe dintre ele artista si le realizeaza singura.

Vara aceasta, insa, invitata sa cante la Targu Bujor, artista n-a stiut, probabil, ca la spectacolul tinut in aer liber vor fi o multime de copii chiar in primele randuri. Andreea a purtat un costum de carnaval foarte provocator, care a starnit adevarate controverse. Multi au criticat-o pe Facebook pentru tinuta, considerand-o indecenta pentru o reprezentatie la care asista si copii. "E un costum de carnaval foarte decent", a fost replica Andreei Balan, pe reteaua de socializare.

Corina Bud, mult prea transparenta

Sursa foto: libertatea.ro

Si Corina Bud e constienta ca arata senzational, motiv pentru care, atunci cand urca pe scena, indiferent ca e vorba de un club sau de un spectacol in aer liber, cantareata adopta tinute extravagante. DOari ca una dintre aceste tinute i-a adus un potop de critici. Mai exact, in urma cu cateva luni, Corina a fost invitata sa cante la un mall din Botosani. Din cei aproximativ 300 de spectatori veniti sa o vada, jumatate erau copii. Iar copiilor le-a fost dat sa o admire in toata splendoarea ei, intrucat cantareata, scrie botosaneanul.ro, a purtat o bluza foarte foarte transparenta.

Roxana Nemes, cu sanii pe afara

Sursa foto: cancan.ro

Invitata sa cante la petrecerea de Revelion la un hotel din Sinaia, Roxana Nemes le-a facut o surpriza mesenilor atunci cand, in timp ce dansa de mama focului, corsetul i-a jucat feste si unul dintre sani i-a iesit cu totul pe afara. Doiar  ca de fata erau mai multi copii de pana in 10 ani care au urmarit uimiti scena indecenta.

Sursa foto: redactia4fun.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului