Showbiz

#schimbari visuri la cheie # visuri la cheie #dragos bucur visuri la cheie

Schimbari majore la PRO TV! Cine pleaca de la Visuri la Cheie si ce inlocuitori a gasit conducerea postului

Au inceput filmarile pentru emisiunea Visuri la Cheie, prezentata de Dragos Bucur. Cel de-al optulea sezon vine insa cu schimbari majore in ceea ce priveste echipa Vicuri la Cheie, dupa ce doi dintre arhitect au parasit formatul.

 

In sezonul opt, Visuri la Cheie se vor alatura echipei arhitectii Alex Gavrilescu si Andra Marinescu. Acestia ii vor inlocui pe Omid Ghannadi si Valentin Ionascu.

Alex Gavrilescu combina arhitectura si sculptura, iar Andra Marinescu este arhitect de peste 15 ani. Schimbarea nu este una surprinzatoare tinand cont ca echipa de arhitecti a emisiunii s-a tot schimbat de la un sezon la altul, noteaza paginademedia.ro.

„Este o bucurie si o emotie minunata ca m-am alaturat echipei Visuri la Cheie! Cred ca nu exista o rasplata mai mare pe acest Pamant, asa cum este confirmarea ca este nevoie de tine sa ajuti oamenii din jurul tau, prin ceea ce practici ca om.

Consider ca mi-am luat toate bagajele necesare de a urca in autocarul Visuri la Cheie si sunt nerabdator ca, alaturi de aceasta echipa minunata, sa imi ofer toate cunostintele si aptitudinile in schimbul fericirii celor ce au uitat sa vada viata prin ochii bucuriei si care chiar au nevoie de un strop de speranta sa mearga mai departe”, a spus Alex Gavrilescu.

Arhitecta Andra Marinescu, noul arhitect al emisiunii Visuri la cheie a declarat ca a primit vestea cu mari emotii si este nerabdatoare sa aduca zambetul pe buze persoanelor care au nevoie de ajutor.

„Incep aceasta etapa din viata mea de arhitect cu multa emotie si incantare. Ma bucur sa ma alatur echipei Visuri la cheie si sunt sigura ca, impreuna, vom reusi sa aducem zambete pe chip si liniste in suflet, atat familiilor, cat si celor de acasa. Sunt emotionata si, in acelasi timp, nerabdatoare sa creez impreuna cu aceasta echipa minunata, echipa pe care o urmaream de fiecare data cu sufletul la gura, ca telespectator. Este o noua provocare pentru mine, un mijloc care imi va permite sa aduc in beneficiul familiilor toata imaginatia mea si puterea mea de creatie”, a declarat Andra Marinescu .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului