Showbiz

#vorbeste lumea #cove #emisiune

Schimbari uriase la Pro TV! Cove pleaca de la Vorbeste Lumea. Ce se intampla cu emisiunea din toamna

Schimbari majore din toamna la Pro TV! Emisiunea Vorbeste Lumea nu va mai fi prezentata de Cove. Realizatorul TV a anuntat ca a incheiat aceasta etapa si ca urmeaza sa aiba alte proiecte. Cove nu a dat insa niciun detaliu despre motivul plecarii.

 

„Bunii mei, vorbeste lumea ca schimbarile fac parte din viata noastra si sunt bune, atunci cand vin la momentul potrivit.Acelasi lucru vi-l pot spune si eu, astazi, cand va anunt ca incepand de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV si, totodata, a emisiunii Vorbeste Lumea.A fost o perioada frumoasa, in care am avut parte de multe provocari si am cunoscut multi oameni, carora le multumesc si le urez succes pe mai departe.Cat despre mine, va astept in continuare la teatrul Ion Creanga, dar si pe retelele sociale, unde va voi tine la curent cu toate viitoarele mele proiecte!”, a anuntat Cove

Dupa ce au primit insa aceasta veste proasta, fanii au mai avut parte de o surpriza. Adela Popescu se va intoarce la Vorbeste Lumea, desi au trecut abia doua luni de cand l-a adus pe lume pe cel de-al treilea copil. 

„Dragii mei, nu ma asteptam sa va dau asa rapid aceasta veste, dar… ma intorc! De luni ne revedem la Vorbeste Lumea, de la 10:30. Stiu deja ca voi avea emotii sa fim impreuna, asa ca sper sa-mi fiti aproape si sa vedeti ce v-am pregatit alaturi de colegii mei.

Cum Radu e gata sa imi pregateasca sandwich-ul de dimineata, mamaie sa il supravegheze pe bebelus, iar copiii sa picteze la gradinita, ma declar mai mult decat pregatita sa ne vedem, de luni pana vineri, la Vorbeste Lumea.”, a spus Adela Popescu despre revenirea ei la PRO TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare