Showbiz

#showbiz #mihaela radulescu #dana nalbaru #celine dion #reteta fericire

Secretele fericirii vedetelor

Chiar daca au bogatia materiala pe care altii doar o viseaza, chiar si celebritatile ajung in situatii in care nu isi mai gasesc linistea, iar viata devine o corvoada pentru ele. In acest sens, majoritatea vedetelor au lucrat intens pentru a crea o reteta a fericirii, pe care au dezvaluit-o si admiratorilor lor. Iata ce retete recomanda celebritatile pentru a gasi fericire suprema.

1. Celine Dion

Celebra cantareata Celine Dion este casatorita cu managerul Rene Angelil de mai bine de 19 ani. Vedeta a marturisit insa ca viata sa de cuplu nu a fost una armonioasa in toata aceasta perioada si ca, de-a lungul timpului, casnicia sa a cunoscut numeroase urcusuri si coborasuri.

"Rene si cu mine am trecut prin momente dificile. Nu a fost intodeauna usor. Au existat tensiuni intre noi. Nu este chiar simplu sa fii sot si sotie si sa si lucrezi impreuna. A trebuit sa facem fata presiunilor suplimentare legate de spectacole, calatorii, concerte... A fost dificil", a marturisit cantareata.

Totodata, artista a declarat ca in toata aceasta perioada tensionanta a descoperit si reteta fericirii in cuplu, iar principalele sale ingrediente sunt comunicarea, increderea si respectul.

"Pana in urma cu sapte ani, Rene si cu mine nu comunicam corect. O buna prietena mi-a vorbit despre deschiderea care trebuie sa fie intr-un cuplu, despre comunicarea de pe picior de egalitate si tinandu-se cont de un respect reciproc. Comunicarea a schimbat relatia noastra. Sotul meu a devenit cel mai bun prieten al meu. Astazi avem incredere unul in altul. Traim unul pentru altul", a declarat Celine Dion.

2. Dana Nalbaru

Cantareata Dana Nalbaru a reusit sa spuna ca este fericita cu adevarat in momentul care a devenit mama si si-a intemeiat o familie. Astazi, vedeta imbina cu succes atat viata personala, cat si pe cea profesionala. Artista a marturisit ca reteta fericirii sale este una extrem de simpla si banala.

"Fac totul cu bucurie si incerc sa nu fortez nimic, sa raman aceeasi indiferent de situatiile prin care trec. Recomand tuturor sa priveasca la clipa prezenta si sa fie recunoscatori pentru faptul ca sunt in viata", a marturisit Dana Nalbaru.

3. Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu a marturisit la inceputul anului 2014 ca a gasit reteta fericirii. Vedeta a impartasit cu fanii sai de pe Facebook cateva ganduri si lectii pe care ea le-a invatat de-a lungul timpului.

"Nimeni nu va lupta in locul vostru si, decat sa va intrebati mereu de ce viata altora e mai plina si mai reusita, mai bine va apucati de tot ceea ce ati lasat neterminat sau de ceea ce ati visat mereu sa faceti, va puneti ordine in ganduri, sentimente si stil de viata, inlocuiti orele in care pierdeti vremea cu altele de miscare si mici placeri, zambiti mai des, priviti mai atent spre viata voastra, nu spre a altora si cautati cu mult mai multa consecventa drumul spre voi insiva", a scris Mihaela Radulescu pe Facebook.
Realizatoarea TV a marturisit, totodata, ca unul dintre principalele ingrediente ale retetei fericirii este gandirea pozitiva.

"Gandirea pozitiva nu mai e doar o poveste cu iz de film american, ci un mod de viata mult mai intelept, care a schimbat viata celor care au avut indrazneala de a-l aborda. Nu cred in fericirea continua, pe toate planurile, caci nu exista, stiu, dar cred cu toata fiinta mea in puterea fiecaruia de a-si construi clipele de frumos, de bine, de bucurie, oricate necazuri si poticneli s-ar nimeri pe parcurs.... Renuntarea la lupta, jelitul, oftatul, invocarea nenorocului sunt abordari inutile, drumuri infundate.... Indreptati-va spatele, priviti inainte si in ochii celor dragi si porniti in noul an cu mult mai multa incredere in voi, cu mult mai multa speranta si chef!"

Citeste si:

Vedete care castiga sume exorbitante din reclame

Adrian Cristea, declaratie-surpriza despre escapada la Paris cu Bianca

Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului