Showbiz

#horia brenciu #stefan banica #showbiz #vedete intern #lacrimi vedete

Si baietii plang cateodata. Lacrimi adevarate sau trucuri pentru audienta?

Ne-am obisnuit sa le vedem pe Simona Gherghe, pe Andreea Marin ori pe Adelina Pestritu ca lacrimeaza in direct, coplesite mai mult sau mai putin de emotie. Dar cand barbati in toata firea varsa lacrimi de elefant, toata lumea se intreaba daca nu cumva e o strategie de marketing menita sa arate ca si ei sunt sensibili.

Stefan Banica


Sursa foto: libertatea.ro

Cine si l-ar fi imaginat pe Stefan Banica Jr. in lacrimi? Poate si pentru a-si mai spala putin din pacatele scoase la iveala recent, atunci cand a fost acuzat de un participant la preselectiile "X-Factor", acolo unde este jurat, ca se poarta urat cu concurentii si ca ii jigneste, Banica Jr. a varsat cateva lacrimi la reprezentatia unui tanar, ce-i drept, cu o poveste emotionanta. "Complexitatea asta de sentimente nu am mai vazut-o pana acum la X-Factor!", i-a spus Stefan Banica lui Rafaelo.

Horia Brenciu

Sursa foto: bravonet.ro

Nu este primul jurat al unui show de talente care izbucneste in lacrimi. La "Vocea Romaniei", Horia Brenciu ne-a obisnuit cu lacrimi uriase de fiecare data cand a fost impresionat de vreun concurent. A plans la probe, a plans la dueluri si a plans la finala. Cand Julie Mayaya, concurenta din echipa sa, a interpretat "Je t'aime", Horia Brenciu iar nu si-a stapanit emotiile. "Cand un pian si o voce ajung sa te emotioneze, inseamna ca ea merita Vocea Romaniei. Bravo, Julie. Telespectatorii stiu ce sa faca. Eu o votez pe Julie, iar daca si ei mi se alatura vom avea cea mai frumoasa voce a Romaniei", a spus Horia Brenciu. Si se pare ca efectul lacrimilor a fost cel scontat, iar Julie Mayaya a castigat voturile publicului.

Mihai Mitoseru

Sursa foto: eva.ro

Si Mihai Mitoseru a izbucnit in plans, in timpul unei emisiuni in care a vorbit despre accidentul de masina din anul 2000, atunci cand logodnica lui si-a pierdut viata! "Nu mai credeam in Dumnezeu, 7 ani n-am putut sa stau langa o femeie! Am slabit 20 de kilograme", a povestit Mihai, iar lacrimile ii siroiau pe obraz.

Stefan Stan

Sursa foto: protvmagazin.ro

Chiar daca acum refuza sa mai schimbe doua vorbe atunci cand o intalneste, Stefan Stan a plans si el in direct la tv dupa despartirea de Andreea Mantea. Invitat la cancan.tv, artistul a izbucnit in lacrimi cand a inceput sa povesteasca in ce fel s-a terminat relatia lui cu bruneta. Culmea, ca sa fie tacamul complet, Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, a inceput si ea sa planga. Iar pentru a sublinia si mai tare momentul, producatorii au sustinut ca e cazul sa ia o pauza pentru a calma spiritele.
 

CITESTE SI:

Boureanu si Pelinel au divortat! Reactia politicianului i-a lasat pe toti masca

Scandal monstru! Dani Otil, dat in judecata

Showbizul se mareste. Andra si EBA sunt insarcinate

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare