Showbiz

#andreea balan #showbiz #catalin crisan #datorii vedete #vedete intern #vedete divortate

Si singure, si cu banii luati! 3 vedete inglodate in datorii dupa despartire

Divortul e o piatra de incercare grea, dar e si mai dificil atunci cand de pe urma separarii ramai cu datorii pe cap. Lumea mondena nu e nici ea ocolita de astfel de probleme. Iata trei vedete care au ramas si singure si inglodate in datorii.

Andreea Balan trebuie da ii dea lui Keo 150.000 de euro

Sursa foto: cinemagia.ro

Multi ar spune ca anii cat au locuit impreuna Keo si Andreea Balan sunt o viata de om. Nici ei n-ar fi crezut ca vor ajunge sa se desparta dupa noua ani. Mai greu a fost insa cu impartirea casei pe care cei doi au construit-o impreuna, pe terenul lui, dar cu banii ei.

"Andreea a semnat un contract cu Keo, la notar, prin care se obliga sa-i achite o suma de bani ca sa-i ramana ei casa si terenul. Ca sa nu fie nevoiti sa stea amandoi sub acelasi acoperis si despartiti de un zid, au ajuns la o intelegere. Ea ii va plati lui o diferenta de bani. Este vorba despre aproximativ 150.000 de euro. Keo nu mai locuieste in vila cu Andreea, el s-a mutat, mai are de luat cateva lucruri si gata. Andreea probabil va sparge zidul pe care l-a ridicat acum cateva luni si va lasa casa asa cum era gandita de la bun inceput. Ea si americanul locuiesc in acea vila", au declarat, pentru wowbiz.ro, surse din anturajul blondei.

CITESTE SI:

Oana Zavoranu nu l-a uitat pe Pepe! Declaratia uluitoare in ziua nuntii acestuia
Ce secrete ascunde iubitul lui Teo? Doi copii, o iubita si o tentativa de jaf

Prima declaratie a sotiei lui Michael Schumacher: "Suntem..."


Catalin Crisan, datorii acumulate la jocurile de noroc


Sursa foto: viitoaremireasa.ro

In urma cu o luna, Catalin Crisan anunta ca el si sotia sa au decis sa se desparta. De fapt, erau divortati de jumatate de an, insa au tinut totul la secret. Surse din anturajul solistului sustin ca motivul despartirii il reprezinta datoriile acumulate de Crisan la jocurile de noroc. Daca mai intai a jucat poker pe bani, dar intre prieteni, se pare ca usor-usor, cand a prins gustul riscului, a inceput sa cheltuiasca sume importante in cazinouri. Asa se face ca sotia sa, Alina Cupsa, n-ar mai fi suportat acest viciu al cantaretului si l-a parasit, lasandu-l sa isi achite singur datoriile acumulate.

Doinita Oancea a ramas cu casa, dar si cu datoriile


Sursa foto: topcinciblog.wordpress.com

Dupa un mariaj de doi ani, si actrita Doinita Oancea s-a ales cu o casa, dar si cu rate pentru un credit de zeci de mii de euro. Mai exact, actrita si fostul ei sot au incheiat o tranzactie la notar prin care ea, practic, a intrat in datorii - a preluat imobilul de sase camere pe care il cumparasera cand s-au casatorit, cu tot cu ratele ramase de platit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare