Showbiz

#divort Ilie Nastase #brigitte sfat #ilie nastase

Sotia lui Ilie Nastase, anunt dureros: "A murit!"

S-au despartit si s-au impacat mai ceva decat cuplul Prigoana - Bahmuteanu, insa de data aceasta este definitiv. Brigitte Sfat pare ca nu mai vrea sa suporte infidelitatile si toanele fostului mare tenisman si este decisa sa divorteze. 

Brigitte si Ilie Nastase s-au certat aprig timp de cateva luni. Dar, dupa fiecare amenintare cu divortul, fostul tenisman umbla serios in conturi si isi rasfata sotia cu daruri scumpe. Ultima impacare l-ar fi costat pe Nastase o vacanta de 5 stele la Sant Tropez, unde Brigitte a fost atat de rasfatata, incat pare sa fi uitat de divort. 

De data aceasta, bruneta pare hotarata sa divorteze de Ilie Nastase. Vedeta a facut anuntul pe o retea de socializare. "Astazi a murit... si ultimul strop din ce am iubit", a scris ea. Adevarat sau nu, se pare insa ca Brigitte se simte excelent pe litoralul romanesc, unde petrece de zor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare