Showbiz

#impacare #mariana moculescu #horia moculescu

Sotii Moculescu s-au impacat

mariana moculescu (foto), fosta sotie a compozitorului Horia Moculescu , a ingropat securea razboiului si declarat ca nu mai exista niciun fel de certuri intre ea si Horia.

Invitata ieri la emisiunea "Happy Hour", Mariana Moculescu a marturisit ca exista lucruri care ii leaga, primul dintre ele fiind chiar fiica lor, Nidia .

“M-am impacat cu Horia Moculescu. Sunt anumite lucruri care ne leaga si suntem doua persoane care pot sa rationeze si sa treaca peste lucrurile urate.", a afirmat Mariana Moculescu in cadrul emisiunii lui Catalin Maruta.

Chiar daca s-a impacat cu fostul sot, Mariana este in continuare suparata pe Nidia, dupa ce aceasta a postat pe Facebook cateva fotografii sexy.

“Pozele sunt foarte frumoase, Nidia e sexy, are o frumusete aristocratica, ceea nu prea gasesti in Romania. Nu vreau ca fiica mea sa fie catalogata drept o usuratica sau mai rau”, este de parere Mariana Moculescu.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului