Showbiz

#teo trandafir #mircea badea #tv

Teo ar accepta bucuroasa o emisiune cu Mircea Badea

Teo Trandafir nu ar refuza o propunere care ar reuni-o cu Mircea Badea pe micul ecran. Vedeta  fost surprinsa de faptul ca Intact Advertising SA a inregistrat pe data de 16 octombrie 2009 marca "Teo si Mircea Show" la OSIM.

"Marturisesc ca nu stiu nimic despre acest lucru, dar, avand in vedere ca in viata mea nu am lucrat cu cineva mai bine decat cu Mircea Badea , mi-a si aparut un zambet in coltul gurii. Mi-ar placea sa fie adevarat", a declarat Teo pentru Cancan.

Surse din interiorul postului de televiziune sustins ca inregistrarea marcii nu ar trebui interpretata ca posibilitatea unei reveniri a echipei Teo si Mircea.

Inregistrarea ar fi doar o formalitate necesara pentru redifuzarea emisiunii. "Asta e regula. Nu poti redifuza o emisiune, daca nu ai drepturile de autor asupra ei. Si pentru ca nimeni nu le inregistrase la momentul respectiv au facut-o acum. Aceasta este explicatia", a explicat o sursa din Antena 1.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului