Showbiz

#doctori #teo trandafir #constienta # a vorbit

Teo este constienta si vorbeste cu doctorii

Teo Trandafir este constienta si vorbeste cu medicii, potrivit unor apropiati ai familiei acesteia, citati de gandul.info.

Vestea cea buna vine dupa ce, in urma cu doua zile, clinica vieneza AKH, unde se afla internata Teo, anunta ca functiile vitale ale pacientei sunt stabile si ca in cursul saptamanii viitoare ea va putea respira singura, fara aparate. 

"Teodora Trandafir se recupereaza dupa procedura chirurgicala majora la care a fost supusa pentru a-i controla necroza pancreatica si infectia intra-abdominala. Functiile organelor sunt stabile, iar starea pacientei se imbunatateste constant. In ansamblu , echipa medicala este optimista, pericolul imediat la adresa vietii pacientei fiind inlaturat cu succes", se arata in comunicat.

Teo Trandafir a fost internata la inceputul lunii ianuarie in clinica AKH din Viena, cu diagnosticul de pancreatita acuta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului