Showbiz

#teo trandafir # operatie teo # operatie teo in austria #austria # operatie la viena

Teo este operata din nou in Austria

Zilele grele nu s-au terminat pentru Teo Trandafir. Vedeta se afla acum in Austria, iar astazi va trece printr-o alta operatie dificila, ultima de acest fel.

Pancreatita acuta cu care a fost diagnosticata in urma cu 9 luni inca ii mai creeaza probleme lui Teo. Acum cateva zile, aceasta a plecat din nou spre Viena, dorind sa imbine utilul cu placutul, daca se poate spune asa. Vedeta de televiziune nu s-a internat direct la clinica, dar a trecut pe acolo pentru investigatii si si-a petrecut restul timpului relaxandu-se prin oras.

Astazi, Teo va suporta o interventie chirugicala mai usoara, ca urmare fireasca a celor trei operatii dificile suferite la inceputul anului, iar medicii austrieci s-au declarat deja multumiti de evolutia sanatatii vedetei. Operatia de astazi nu ar trebui sa aiba complicatii si, dupa refacere , Teo se va putea intoarce imediat in Romania si ar putea reveni iar in televiziune in scurt timp.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului