Showbiz

#showbiz #teo trandafir #vedete intern # Antonio Passarelli #relatie Teo Trandafir

Teo recunoaste idila cu bucatarul italian? "DA, e o relatie!"

Speculatiile din ultima perioada potrivit carora Teo Trandafir si-ar fi refacut viata alaturi de Antonio Passarelli, bucatarul italian alaturi de care lucreaza la realizarea emisiunii sale de la Kanal D, au bucurat nespus publicul. Adevarul a iesit abia acum la iveala.

Teo si Antonio au fost vazuti impreuna la un eveniment monden care a avut loc in weekend. Cei doi pareau foarte apropiati. Prezentatoarea TV a declarat insa pentru wowbiz.ro ca intre ea si celebrul bucatar nu este decat o prietenie uriasa.

"In acest moment, va dau cuvantul de onoare ca nu exista o relatie intima intre mine si Antonio! Am auzit aceste zvonuri de atatea ori in ultima vreme, incat sunt deja obisnuita cu intrebarea asta. Uneori, am ras in sinea mea ca se poate ajunge aici! Nici nu stiu in ce mod sa mai explic ca Passarelli este pentru mine o persoana speciala si nicidecum un iubit, in sensul relatat de presa", a declarat Teo.

Ea spune ca ii apreciaza foarte mult caracterul, dar si inteligenta de care italianul da dovada. "Antonio este un erudit, un om cult, cum rar poti sa mai gasesti in zilele noastre. Este o persoana cu care iti face placere sa discuti, te stimuleaza intelectual atunci cand iti prezinta argumentele sale. Stam ore intregi sa vorbim despre Dante, Petrarca, ne completam perfect intelectual. Si... daca asta inseamna o relatie, DA, e o relatie!!! Imi era dor de o relatie asa cum am avut cu Mircea Badea, iar ce traiesc acum cu Antonio este un lucru asemanator, insa, fireste, cu inconvenientele si prejudecatile de care trebuie sa ma lovesc de fiecare data", a spus vedeta de televiziune.

CITESTE SI:

Fiica presedintelui Basescu a facut nunta in secret!
Ultimele vesti despre Schumacher


Se inteleg din priviri


Sursa foto: restograf.ro

Teo explica si ce o leaga mai mult si mai mult de Passarelli. "Este singura persoana pe care am intalnit-o in viata mea care imi da raspunsul din priviri si printr-o mimica perfecta. Intelege exact ce ii spun si, uneori, desi nu este de acord cu mine in emisiune, imi da niste replici inteligente, care ma fac sa zambesc si sa il apreciez enorm. Pentru mine, Antonio este un spectacol de lumina si de inteligenta care vine dinspre branzeturi!", a mai spus Teo pentru wowbiz.ro.

Se reface inca dupa divort


Sursa foto: libertatea.ro

Teo Trandafir a fost casatorita vreme de sase luni cu fostul rugbist Constantin Iosef. Vedeta a dezvaluit atunci ca motivele ar fi fost legate de faptul ca sotul sau, care locuia inainte in Franta, nu s-a adaptat in Romania. Gurile rele spun ca motivul divortului ar fi fost Emanuela, actuala iubita a lui Constantin Iosef.

Sursa foto: teotrandafir.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului