Showbiz

#silviu prigoana #showbiz #teo trandafir #vedete intern #relatie Teo Trandrafir

Teo Trandafir a recunoscut: "Intre mine si Prigoana e o iubire imposibila"

Lucruri inedite despre o presupusa relatie intre cunoscuta prezentatoare TV Teo Trandafir si omul de afaceri Silviu Prigoana ies la iveala. Cei doi au recunoscut ca se cunosc de 15 ani si ca, la un moment dat, se intalneau cu regularitate.


Se imbratiseaza, isi zambesc cu subinteles, dar isi vorbesc la plural! Silviu Prigoana si Teo Trandafir au vorbit despre relatia lor de prietenie care a inceput in urma cu 15 ani.

"Da, am glumit, am mustacit. Dar am facut asta pentru ca ne permitem. Prigoana este un tip spumos, care traieste in spatele unor perdele de fum pe care le manipuleaza dupa bunul sau plac. Uneori poate fi cu o femeie pe care o place si aceasta va simti ca e placuta, alteori nu va simti nimic", a spus Teo intr-un interviu pentru wowbiz.ro.

CITESTE SI:

Printul Charles, indragostit de o romanca? Ce l-a dat de gol!
Lovitura pentru Antena 1! Se cunoaste deja castigatorul "Splash! Vedete la apa!"


"Ne bateam in sofisme"

Sursa foto: click.ro

Carismatica prezentatoare si omul de afaceri au avut ieri un schimb savuros de replici in emisiunea "Teo Show". "V-ati asteptat de la mine sa sar ca curca in lemne. Eu nu am sarit", a spus Teo. "Daca dvs. sareati, trebuia sa sar si eu ca cocosul pe gard! Sa stiti ca si mie si dvs. va pare rau ca nu ati sarit", a replicat Prigoana, lasand asistenta cu gura cascata.

Cu toate astea, Teo a explicat "tensiunea" dintre ei. "Ne stim de 15 ani, saptamana de saptamana ne intalneam. Eram mai multi in aceasta gasca, dar s-a destramat dupa ce doi prieteni s-au certat. Intre mine si Prigoana e o iubire imposibila ca intre o curca si un cocos", a spus Teo.

Teo si Prigoana se cunosc de pe vremea cand afaceristul nu era casatorit cu Adriana Bahmuteanu. Impreuna cu mai multi prieteni se intalneau in fiecare marti, la un restaurant cu specific thailandez. "Ne bateam in sofisme care mai de care. Polemizam, schimbam idei, le sustineam cu tarie fiecare pe a lui si le combateam pe ale celuilalt, daca era cazul. Discutii interminabile, extrem de destepte si, prin urmare, interesante", povesteste Teo Trandafir.

Cine ii vede acum impreuna nu poate sa nu observe apropierea, suspect de intima, dintre ea si Silviu Prigoana. "Nu am ramas niciodata singura cu Silviu Prigoana intr-o incapere. (...) Iar acum e prea tarziu sa ne gandim la o asemenea posibilitate", a tinut Teo sa sublinieze.

Relatii cu nabadai

Teo Trandafir a fost casatorita de doua ori, ultima data cu Iosef Constantin, un om de afaceri de care a divortat la sfarsitul anului 2012. Silviu Prigoana, in schimb, a avut doua neveste, cu cea din urma, Adriana Bahmuteanu, casatorindu-se pentru a cincea oara anul trecut.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare