Showbiz

#beyonce #showbiz #top celebritati #vedete extern # top time

O vedeta, mai puternica decat Vladimir Putin! Cine este aceasta

Anual, revista TIME intocmeste un top 100 al celor mai influenti oameni din lume. In 2014, alaturi de nume precum Vladimir Putin, au patruns in clasament si actori ca Benedict Cumberbatch, dar si artisti din sfera muzicala, in frunte cu cea desemnata personalitatea anului: Beyonce.

Clasamentul TIME, realizat an de an de editorii revistei pe baza recomandarilor formulate de corespondentii sai, este condus in 2014 de cantareata Beyonce care, la 32 de ani, se poate mandri cu o cariera infloritoare si o familie frumoasa. Vedeta a lansat in 2013 un album bine primit de critica si tocmai si-a incheiat turneul de succes, "The Mrs. Carter Show World Tour".



Cat despre celelalte nume prezente in top, Benedict Cumberbatch si Matthew McConaughey sunt doi dintre actorii pe val care au prins un loc in clasament. Despre actorul britanic, un alt artist indragit din Regatul Unit, Colin Firth, nu a avut decat cuvinte de lauda: "Cand aveam 25 de ani, am lucrat alaturi de doi actori extraordinari. (...) Erau doi dintre cei mai fermecatori si educati oameni pe care i-am intalnit. Aceste trasaturi au fost mostenite de fiul lor, care azi e Benedict Cumberbatch, actorul britanic iubit de atatea milioane de fani. (...) Este atat de bun, incat trebuie oprit."

CITESTE SI: Vedete cu vieti duble
Top 3 momente incredibile la „Romanii au talent”
Tratamente de frumusete cu rezultate spectaculoase

Foto: time.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului