Showbiz

#selena gomez #anda adam #showbiz #tinute vedete #rochii transparante

Tinute indraznete. Care vedeta crezi ca a exagerat?

Adesea sunt trecute la rubrica "Bine imbracate", insa se intampla uneori ca vedetele sa mai calce si stramb atunci cand apar in public. Iar cand arata mai mult decat suporta pana si cei mai inraiti fani sunt taxate pe loc. Iata cateva dintre aparitiile publice ale vedetelor care nu au trecut neobservate.

Taieturi indraznete



Rumer Willis, fiica lui Demi Moore si a lui Bruce Willis, a reusit sa se afle in centrul atentiei la Gala Elle Women In Music, de la New York. Actrita in varsta de 25 de ani a ales o fusta si o bluza mulate, insa cu niste decupaje imense. Din pacate, insa, toata lumea a aflat ca, sub hainele negre, purta desuuri roz. La aceeasi gala, Kim Kardashian a venit imbracata cu o pereche de jeans cu coapsele la vedere.

CITESTE SI:


Adrian Tutu si Narcis Ianau, transformari spectaculoase! Cine crezi ca arata mai bine acum?


Rochii transparente



Despre Jamie Alexander toata lumea poate sa spuna acum ca arata bine dezbracata, mai ales dupa ce actrita si-a facut aparitia la un eveniment monden intr-o rochie mulata la care dantela lasa sa se vada mare cea mai mare parte din trup. Croiala interesanta a rochiei a atras atentia nu doar a barbatilor prezenti la eveniment, ci si a doamnelor, care s-au aratat de-a dreptul invidioase pe silueta actritei.

Nici Gwyneth Paltrow nu s-a lasat mai prejos. Frumoasa blondina si-a aratat formele perfecte intr-o rochie lunga, cu voal transparent pe laterale de sus pana jos.

Decolteuri obraznice


Sursa foto: protv.ro

Fosta vedeta Disney Selena Gomez uimeste adesea asistenta cu decolteuri adanci. Prezenta la lansarea unei reviste, Selena a purtat o rochie neagra extrem de sexy, cu un decolteu adanc si un decupaj in zona abdominala, care i-a lasat la vedere abdomenul plat.

Rochii sexy


Insa nu doar vedetele de peste ocean par de multe ori ca exagereaza cu tinutele mult prea sexy. Recent, Anda Adam si-a facut aparitia la un eveniment monden imbracata intr-o rochie transparenta din dantela si cu spatele gol. Mai mult, tinuta i-a scos la iveala tatuajul aflat in zona inferioara a spatelui, semn ca vedeta nu purta lenjerie intima.

Sursa foto: 4tololo.ru

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului