Showbiz

#showbiz #vedete fotografii #bianca dragusanu #vedete Facebook #vedete intern

Top 5 vedete narcisiste. Iata ce poze isi publica pe Facebook

Conturile de socializare ale vedetelor sunt pline de poze de la fel si fel de evenimente mondene la care participa. Sunt insa si celebritati care adora sa posteze imagini doar de dragul de a demonstra cat de bine arata. Iata un top al celor mai mandre vedete.

Bianca Dragusanu



Bianca Dragusanu este una dintre vedetele obsedate de propria lor persoana. Fotomodelul are grija ca pe internet sa nu "scape" nicio fotografie care sa o dezavantajeze intr-un fel sau altul. Si cu atat mai mult pe conturile sale de socializare, unde incarca fotografii care sa le arate tuturor calitatile sale fizice.

CITESTE SI:

3 minciuni sanatoase care iti granteaza o casatorie de durata

Emisiunea care va inlocui "Dansez pentru tine"

Antonia




Antonia are mii de fotografii incarcate pe Facebook si, aproape fara exagerare, jumatate dintre ele sunt selfie-uri. Cantareata pare mai tot timpul ca se oglindeste in lentila aparatului de fotografiat. Artista considera ca ochii si buzele sunt atuul sau, de aceea nu ezita sa si le puna in valoare. Antonia este atat de incantata de felul in care arata incat a fost surprinsa purtand haine pe care era imprimat chipul sau.

Mihaela Radulescu



Desi are 44 de ani, nimeni nu poate nega faptul ca Mihaela Radulescu arata grozav. Cu atat mai mult ea, care are mare grija de trupul sau. Pe contul sau de Facebook, vedeta de televiziune a urcat si o multime de fotografii care o infatiseaza in ipostaze de-a dreptul provocatoare.

Victor Slav



Chiar daca e barbat, iubeste la maximum felul in care arata. Contul de socializare al lui Victor Slav este plin de imagini atent studiate, in care prezentatorul de la meteo arata ca scos de pe coperta unei reviste. Si evident ca "like-urile" si comentariile sunt nenumarate.

Kim Kardasian



Actrita Kim Kardasian a fost numita de tabloidele americane drept cel mai narcisist star de la Hollywood. Vedeta este indragostita de ea pana peste cap si nu ezita sa se fotografieze din orice pozitie si sa-si posteze apoi pozele pe retelele de socializare. O dovada a narcisimului sau este si celebrul filmulet pe care actrita si l-a facut in timp ce facea sex.

Sursa foto: facebook.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare