Showbiz

#valentin dinu #showbiz #romanii au talent #Iustin Ianau #transformari vedete #Oana Radu

Transformari socante ale romanilor deveniti vedete peste noapte

Si-au incercat norocul la unele dintre cele mai urmarite show-uri de talente, iar acest pas i-a ajutat sa devina in scurt timp celebri. Iata cativa oameni obisnuiti si foarte talentati care au ajuns vedete peste noapte si au trecut prin transformari fizice cu adevarat socante.

1. Oana Radu

Oana Radu este una dintre concurentele care au facut senzatie sezonul trecut la emisiunea "Vocea Romaniei". Ea a fost asemanata cu celebra cantareata Adele atat in ceea ce priveste aspectul fizic, cat si ca voce.

Desi nu a parut nicio clipa deranjata de faptul ca nu are o silueta de invidiat, Oana Radu s-a transformat complet in doar cinci luni de la participarea la show-ul "Vocea Romaniei". Ea a slabit mai mult de 50 de kg in timp-record, iar acum este de nerecunoscut.

Oana a marturisit ca a luat deciza de a slabi, dupa ce a fost ambitionata de un prieten.

"Anul trecut, prin septembrie, am iesit in oras cu un grup de prieteni, printre ei si cativa straini. A doua zi, unul dintre baieti m-a cautat pe Facebook si mi-a propus sa iesim la alergat. Am ras putin de idee, dar am acceptat pana la urma. Nu am putut alerga mai mult de zece metri si am obosit. I-am zis ca renunt, nu e pentru mine, si ca intr-o alta viata poate o sa slabesc si eu.

Mi-a zis doar atat: Oana, tu esti desteapta si frumoasa, dar esti grasa, nu poti ramane asa. Cuvintele lui atat de sincere nu doar ca m-au motivat sa ma schimb, dar ne-a legat si o prietenie foarte frumoasa. A devenit cel mai bun prieten al meu si o sa-i fiu recunoscatoare toata viata”, a declarat Oana, pentru cancan.ro.



Oana a dezvaluit, de asemenea, ca dieta pe care a tinut-o nu esta una extrem de drastica.

"De cinci luni am renuntat definitiv la carbohidrati si fructe si am pastrat in alimentatie doar proteine si legume. La inceput am slabit considerabil, insa acum pierd cam 2-3 kilograme pe luna. Sunt multumita, iar mama mea incearca sa-mi potoleasca pofta de dulce cu un desert asemenea checului, preparat din fulgi de ovaz dati prin rasnita si cu putin indulcitor. Iar ulei nu folosesc decat de parafina, pe care il cumpar din farmacie”, a mai explicat Oana.



2. Iustin Ianau

Prima data cand a aparut la emisiunea "Romanii au talent" afisa o imagine de copil docil, foarte aplicat, chiar tocilar.

Odata ce a talentul tau sau a fost descoperit, Iustin Ianau a trecut prin transformari uimitoare, iar acum cu greu l-ai mai putea asocia cu pustiul cu probleme grave de acnee care a aparut pentru prima oara la preselectiile "Romanii au talent".





3. Valentin Dinu 

Tanarul din Ploiesti, care lucra intr-o spalatorie auto, s-a schimbat complet dupa participarea la "Romanii au talent".  Aspectul sau fizic este uimitor, iar pe plan profesional lucrurile ii merg din ce in ce mai bine. Concerteaza in toata tara, iar de curand a lansat si prima melodie solo



Citeste si:

Valentina Pelinel si Cristian Boureanu, divort in secret? Iata dovada

Divorteaza Bianca pe 6 martie, chiar de ziua ei de nastere?

 

Sursa foto: realitatea.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului