Showbiz

# copil borcea # copil pelinel # amanta borcea # cristi borcea divort #valentina pelinel # alina borcea

Valentina Pelinel ataca: "Nu m-am dus nechemata la penitenciar!"

In timp ce Alina Borcea a caracterizeat-o pe rivala sa la inima lui Cristi Borcea drept "stearpa" si "zdreanta", Valentina Pelinel pastreaza misterul asupra identitatii tatalui copilului sau. Ea sustine ca va explica totul cand se va intoarce din vacanta de doua saptamani in care tocmai a plecat.

Valentina Pelinel a declarat la Antena 1 ca ea nu a intervenit intr-o relatie perfecta si ca nici nu s-a dus la penitenciar sa-l vada pe Crsti Borcea nechemata. De altfel acest lucru era evident si prin prisma faptului ca tocmai soferul fostului dinamovist o insotea pe Pelinel.

"Eu nu am confirmat tatal copilului. Chiar am spus ca voi face asta atunci cand ma voi intoarce in tara. Familia si prietenii mei stiu foarte bine adevarul. (...) Nu m-as fi dus la Penitenciar nechemata. Nu aveam cum sa merg acolo nechemata. E un copil dorit si asumat de ambele parti si o sa dovedesc asta. Si daca Dumnezeu a vrut asta, de ce atatea comentarii? Daca chiar ii pasa de sotul ei, mesajul meu este: "Sotul ei nu avea nevoie de asta". In viata, nimeni nu-ti ia ce e al tau. Intr-o casa cu iubire, nu poate sa intervina nimeni", a spus Pelinel. 

De asemenea, ea o ataca pe sotia lui Cristi Borcea, spunand ca se victimizeaza degeaba. Mai mult, ea pune capat comentariilor rautacioase asumandu-si rolul de amanta. "Eu nu doresc sa se tavaleasca de plans, chit ca o face fals sau ca simte. Eu am muncit de la 15 ani si mi-am castigat banii. Nu sunt nici vreo femeie disperata care se agata de un barbat. Da, de multe ori, poate venea momentul asta care sa zica: "Prea e imaculata Pelinel asta". Situatia e ca cineva e victima si ca incearca sa fie victima. Asta e o victimizare publica. Hai sa fim seriosi! Nu am despartit eu nicio familie. Sunt foarte constienta de faptul ca mi s-ar putea intampa si mie tot ce fac in viata. Mi se pare jenant sa ai ceva cu mine", a spus Valentina Pelinel la emisiunea "acces direct". 

Foto: Facebook

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului