Showbiz

#ozana barabancea #showbiz #vedete slabit #vedete intern #remodelare corporala #Oana Radu # Ramona Badulescu

Vedete care au ajuns, din obeze, piele si os

Fie pentru ca faima impune standarde dure de frumusete, fie pentru ca nu se mai simteau bine in pielea lor, vedetele din Romania aflate in pragul obezitatii au pus piciorul in prag, si-au testat vointa si au luat calea dietelor, sportului si a tuturor celorlalte metode sanatoase de remodelare corporala. Unele dintre ele au clacat inainte de a-si atinge scopul, in timp ce altele nu doar ca si-au indeplinit obiectivul, dar par chiar sa fi exagerat cu slabitul. Iata care sunt vedetele care au trecut de la o extrema la alta, intr-un timp-record!

Oana Radu

Daca atunci cand a fost supranumita Adele de Romania, Oana Radu se asemana cu celebra artista atat la voce, cat si la port, in prezent, fosta concurenta de la "Vocea Romaniei" nu mai are in comun cu artista de origine britanica decat talentul muzical. Aspectul Oanei Radu a suferit transformari impresionante intr-un timp-record, slabind peste 50 de kilograme in mai putin de jumatate de an.

La varsta de 17 ani, Oana cantarea 115 kg si era convinsa ca motivul pentru care nu reusise sa se afirme in industria muzicala era greutatea. Ambitioasa din fire, adolescenta si-a propus sa faca orice i-a stat in putinta pentru a deveni un nume in muzica. A slabit peste 50 de kilograme in 5 luni si a devenit rapid un fenomen in muzica romaneasca, datorita piesei "Tu". Desi acum este aproape piele si os, artista a declarat ca vrea sa mai slabeasca inca 10 kg.

CITESTE SI:

Ce pericol iminent ameninta Pamantul!
Cine sunt romancele de pe copertele celor mai prestigioase reviste din lume
Mostenitorii lui Patriciu, buni de plata? Vezi ce dosare penale lasa in spate omul de afaceri!


Ramona Badulescu

Vestita pentru silueta generoasa si pentru unul dintre cele mai mari busturi din showbizul romanesc, femeia de afaceri Ramona Badulescu a suferit o schimbare drastica in ultimul an, in ceea ce priveste aspectul fizic.

Impulsul care a determinat-o sa-si faca o interventie chirurgicala de micsorare a stomacului si sa slabeasca intr-un an cat altii in zece - peste 60 de kilograme - a fost acela ca vrea sa arate spectaculos in rochia de nunta si sa fie trecuta pragul in brate, asa cum cere traditia, de catre Florin Stamin, sotul ei. In prezent, vedeta este atat de slaba, incat este cu greu recunoscuta pe strada; nici macar sanii care i-au fost "semnatura" de-a lungul timpului nu se mai impun, scazand serios in centimetri in urma reducerii dimensiunilor corporale.



Ozana Barabancea

Ozana Barabancea este un alt exemplu din showbizul romanesc care a demonstrat ca sa slabesti mult, repede si sigur nu este un tel greu de atins. Vedeta a slabit peste 40 de kilograme in sase luni, cu ajutorul unui nutritionist.


 

Sursa foto: Protv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului