Showbiz

#showbiz #adrian cristea #corina danila #octavian strunila #datorii vedete

Vedete care au fost date afara din casa

Desi toata lumea crede ca au averi imense si traiesc in lux, multe dintre vedete se zbat sa duca o viata normala si sa aiba un trai cat de cat decent. Criza economica a afectat toate domeniile, inclusiv lumea mondena, asa ca salariile celor mai multe celebritati s-au injumatatit, iar acum multe dintre ele au ramas cu datorii la banci. Mai mult, unele au fost chiar evacuate din casele in care locuiau. Iata ce vedete au mari probleme cu banii.

1. Corina Danila

Prezentatoarea TV Corina Danila a renuntat la lumea mondena in urma cu patru ani, cand l-a intalnit pe omul de afaceri Norris Mageanu. Desi au impreuna o fetita, dragostea lor s-a stins subit, iar odata cu aceasta despartire Corina Danila parca a fost urmarita de ghinioane. Viata sa profesionala a cunoscut un declin, iar ea nu si-a mai putut plati ratele la banca, pentru un credit imens de 500.000 de euro, pe care l-a facut pentru o vila intr-un cartier de lux de langa Capitala.

Acum, banca a inceput sa o someze pe vedeta pentru neplata si a avertizat-o ca ii va scoate casa la vanzare, pentru a recupera prejudiciul.


 

Citeste si:

Vedete cuminti care s-au "dezbracat" de inhibitii

Adevaratul motiv pentru care Horia Brenciu a parasit Pro TV

 

2. Octavian Strunila

Desi ii merge bine pe plan profesional si in afaceri, actorul Octavian Strunila a avut mari probleme cu banii in anul 2008, dupa ce a accesat un card de credit. Desi are o scoala de dans si una de actorie, Octavian Strunila nu a putut sa isi gestioneze foarte bine veniturile si a fost pus in situatia de a nu mai putea achita creditul de 75.000 de euro.

Imediat, banca i-a pus in vanzare apartamentul pe care actorul il detinea in Bucuresti. Pe langa datoriile cu creditul, Octavian Strunila a strans o suma destul de mare si la intretinere.




3. Adrian Cristea

Fotbalistul Adrian Cristea a strans datorii uriase in ultima perioada. Obisnuit cu o viata de lux, Adrian Cristea nu a putut renunta la nicio placere, chiar daca a ramas somer. Se pare ca fotbalistul a acumulat datorii la banca de peste 100.000 de euro, iar acum risca sa ramana in strada, deoarece banca ar putea sa ii puna in vanzare apartamentul pentru a-si recupera banii.

 

 

Sursa foto: iubirecainfilme.ro

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare