Showbiz

#andreea balan #showbiz #antonia #vedete intern # vedete tradate

4 vedete tradate de prieteni. Iata motivele

Au colaborat cu succes, dar dupa o vreme si-au spus adio, iar acum dau declaratii menite sa faca mai mult rau decat bine. Iata care sunt vedetele care s-au "sapat" dupa o lunga prietenie:

Andreea Antonescu a dezvalut secretul Andreei Balan

Foto:tvmania.ro

Andreea Antonescu si Andreea Balan au format un cuplu pe scena ani buni. Cele doua au fost chiar prietene bune pana cand orgoliile le-au facut sa isi separe carierele si fiecare sa o ia pe propriul drum. Si cand toata lumea credea ca cele doua s-au impacat, Andreea Antonescu iese la atac. Ea a marturisit intr-o emisiune televizata adevaratul motiv pentru care Andreea Balan s-a despartit de Keo si anume ca artistul a inselat-o in ultimul an cu o alta cantareata, Alexandra Pavel. "Acum si-a dat si ea seama de ce nu a putut sa isi intemeieze o familie cu Keo chiar daca erau impreuna de atata timp", a spus Andreea Antonescu, la Acasa TV. Practic, secretul pe care Andreea Balan a incercat sa-l tina departe de presa l-a scos la lumina nimeni alta decat prietena ei.

Botezatu, declaratii-soc pentru Antonia

Foto:libertatea.ro

Antonia lupta cu intreaga familie Castellano pentru a-si recupera fetita aflata in Italia, la sotul sau. In plin proces de castigare a custodiei, Antonia a primit o lovitura de la bunul sau prieten Catalin Botezatu. Designerul a facut cateva declaratii care nu o ajuta absolut deloc.

"Eu nu cred ca este o nebunie ce se intampla intre Antonia si Vincenzo. Asa se intampla cand doi oameni divorteaza. Vincenzo este in Italia cu fetita, iar pe Antonia am intalnit-o la niste premii. E firesc ca fiecare sa lupte pentru copil. Eu stiu ca micuta se afla pe maini bune si este crescuta in cele mai bune conditii de bunica, matusa, sora lui Vincenzo si Vicenzo. Nu spun ca in tara nu ar fi la fel", a declarat Catalin Botezatu pentru "Acces direct". Astfel, in opinia designerului, batalia este ca si pierduta pentru Antonia, care ar trebui sa se obisnuiasca de acum cu ideea ca Maya va locui in Italia, cu rudele fostului sau sot.

Connect-R si Matteo, din prieteni au ajuns rivali

Foto:agentiadepresamondena.com

Matteo si Connect-R au fost prieteni din copilarie. S-au ajutat si s-au sprijinit reciproc pana cand au ajuns sa se acuze ca si-au furat unul altuia ideea unei piese. Este vorba despre melodia "Mai da-te-n inima mea", cea care pentru compromis a ajuns sa se numeasca "Mai da-te-n dragostea mea". "Il voi actiona in judecata pe Matteo pentru chestia asta. El vrea sa se ridice pe munca mea si minte cu nerusinare", a declarat Connect-R.

Bianca, tradata pentru 200 de euro 

Divortul Biancai a fost presarat de detalii picante care se pare ca au fost dezvaluite chiar de prietenii roscatei. "M-a vandut pe 200 de euro. Am vazut discutii intre ea si paparazzi. Era in stare sa ma duca ea direct acasa la Adi. Am plans din cauza prietenilor care m-au tradat", a declarat Bianca Dragusanu la Draga mea prietena.

Foto: spynews.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare