Showbiz

#showbiz #antonia #monica gabor #copii vedete #remus truica #Roxana Sarbu #vedete custodie copii

Vedete in razboi pentru custodia copiilor!

Se iubesc, se despart, dar cine ia copilul? Este intrebarea la care doar justitia ajunge sa dea un raspuns in cazul multor vedete autohtone. Batalia se da luni bune in instanta, timp in care avocati si executori judecatoresti ofera un adevarat spectacol pentru publicul amator de cancanuri, curg multe lacrimi si se arunca in toate directiile cu acuze si jigniri. Iata care sunt cele mai cunoscute cupluri celebre autohtone care au ajuns sa se lupte pentru custodia copilului.

1. Monica si Irinel Columbeanu

Dupa doi ani de scandal, amenintari si schimburi acide de replici, Monica Gabor, fosta Columbeanu, a renuntat de bunavoie la custodia fiicei sale, Irina, in favoarea omului de afaceri cu care fusese casatorita timp de cinci ani. Monica, acum fotomodel de succes in Statele Unite, si-a asumat obligatia de a-i plati lunar micutei o pensie alimentara de 1.000 de lei. Are insa dreptul sa-si viziteze de doua ori pe luna copila, insa gurile rele sustin ca nu trece cu lunile pe la fosta locuinta din Izvorani, acolo una Irina locuieste cu tatal sau.



2. Irina si Remus Truica

Un alt scandal care a tinut capul de afis al stirilor mondene a fost cel izbucnit odata cu divortul dintre Irina Truica si miliardarul Remus Truica. Cei doi soti si-au declarat un adevarat razboi atunci cand a iesit la iveala faptul ca afaceristul ar fi avut o relatie cu cantareata franceza Patricia Kaas. Batalia s-a dat in salile de judecata, intrucat instanta urma sa decida in grija cui raman cele doua fetite gemene ale cuplului. Au urmat o multime de declaratii publice in care cei doi soti s-au jignit reciproc in fata camerelor de filmat. Intr-un final, magistratii i-au incredintat cele doua fete Irinei Truica.

CITESTE SI:

Pleaca Andreea Esca de la Pro TV?

Vedete somere, dar putred de bogate

Vedete cu relatii extraconjugale de lunga durata

3. Antonia si Vicenzo Castellano

Cantareata Antonia se afla in plin proces de divort cu sotul sau, italianul Vincenzo Castellano. Instanta trebuie sa stabileasca acum cu cine va locui fetita celor doi, Maya, in varsta de 3 ani. Copila se afla in Italia, la Napoli, in grija bunicilor paterni, iar frumoasa solista sustine ca va face tot posibilul sa o aduca din nou langa ea pe micuta.



4. Roxana Sarbu, ex Trident, si Marcel Sarbu

Roxana Sarbu, fosta componenta a trupei Trident, a pierdut definitiv batalia pentru custodia fiicei sale, Oana, in varsta de 5 ani. Fosta cantareata are dreptul sa isi viziteze fetita cateva ore pe luna si trebuie sa plateasca o pensie alimentara de 600 de lei pe luna.



Sursa foto: libertatea.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare