Showbiz

#showbiz #adrian mutu #lora #cadouri vedete

Vedete rasfatate de Craciun cu cadouri extravagante

Chiar daca Mos Craciun abia se pregateste sa isi inceapa periplul prin lume, vedetele nu se dezmit si traiesc deja magia sarbatorilor rasfatate cu daruri scumpe, pentru care Mosul a bagat adanc mana in buzunar. Iata ce au primit si ce urmeaza sa primeasca trei vedete internationale si autohtone.
 

Adrian Mutu

Adrian Mutu este un fotbalist rasfatat cu adevarat! A demonstrat-o recent, cand si-a etalat pe internet darul de la Mos Craciun: un ceas Rolex, in valoare de 20.000 de euro. Potrivit Libertatea, "bijuteria" este un cadou de la nevasta lui, Consuelo (36 de ani).

Familia Mutu va petrece sfarsitul de an la Miami, apoi va merge la New York. Fotbalistul si sotia lui se vor opri in Republica Dominicana, acolo unde vor fi asteptati de parintii lui Consuelo.



Citeste si:

3 vedete sexy care vor deveni mamici in 2014

Lora

Lora este o alta vedeta care a fost extrem de cuminte anul acesta. Ca si in cazul lui Adrian Mutu, cantareata a fost rasfatata de Mos Craciun mai devreme decat era prevazut. Frumoasa coprezentatoare a show-ului de talente "Next Star", de la Antena 1, a primit in dar un supercadou: cheile unei masini nou-noute.

"Cand m-am uitat la sosonii de casa, la botoseii mei, am crezut ca raman fara aer si lesin pe loc. De ei se afla legata cheia unei masini. Si ce masina, o firma puternica, cea mai buna. Modelul este stil dubita, e neagra si cu geamuri fumurii. De acum am cu ce ma deplasa la concerte in tara, ba chiar si in concedii. O sa putem pleca in Grecia cu prietenii", a declarat Lora pentru WOWbiz.ro.



Kanye West

Celebra Kim Kardashian (33 de ani) va face pe Craciunita in acest an si isi va surprinde logodnicul, Kanye West (36 de ani), cu un supercadou de Craciun, in valoare de 5.000.000 de dolari, scrie Libertatea.

Astfel, Kim le-a dezvaluit apropiatilor ca iubitul ei urmeaza sa primeasca in dar un superb album foto cu ea dezbracata, realizat de celebrul fotograf David LaChapelle. Cireasa de pe tort o va constitui insa ceasul Hublot Big Bang incrustat cu diamante, pe care vedeta a dat nu mai putin de 5.000.000 de dolari.

Kim Kardashian si Kanye West au impreuna o fetita pe nume North.



Sursa foto: live.drjays.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare