Showbiz

#showbiz #vedete intern # colectii vedete #colectie ana maria prodan #colectie johnny depp

Vedetele au hobby-uri ciudate sau costisitoare. Vezi ce trasnai colectioneaza!

Daca unele costa cat banii de tigari pe-o luna, altele in schimb valoreaza cel putin cat o masina de lux. Iata cateva dintre cele mai bizare pasiuni ale celebritatilor:

Mihaela Radulescu este pasionata de fotografie si din acest motiv a colectionat o multime de aparate de fotografiat vechi, cele mai multe cumparate de prin targurile de antichitati.

Creatoarea de moda Romanita Iovan are, in schimb, o pasiune mai rara. Designerul are o colectie impresionanta de papusi de portelan. O singura bucata poate costa peste 1.000 de euro.



Liviu Varciu a facut o pasiune pentru acvarii. El si-a angajat chiar un om pentru a-i ingriji pestii care ii "populeaza" locuinta. Lui Liviu ii place sa observe pestii si in mediul lor natural, asa ca face scufundari ori de cate ori are ocazia. 

Pasiuni extrem de costisitoare are Ana Maria Prodan. Ea are acasa un intreg parc auto care valoreaza in jur de 5 milioane de euro. Bijuteriile scumpe sunt alt hobby de-al impresarei.

CITESTE SI: 4 vedete cu destin tragic

3 minciuni care iti garanteaza succesul relatiei

O pasiune neobisnuita, cel putin pentru un barbat, are Johnny Depp. Actorul are o colectie impresionanta de papusi Barbie fabricate in editie limitata. Pe langa acestea, starul american mai colectioneaza insecte si schelete de porumbei.



Actorul Tom Hanks are peste 200 de masini de scris vechi, multe dintre ele inca functionale si pe care starul se lauda ca le-a si folosit.



Cel putin 100.000 de euro plateste Beyonce pentru ficare pereche de colanti auriti pe care si-i cumpara. Cantareata insa isi poate permite aceste exrtravagante, intrucat ea si sotul sau Jay-Z sunt considerati unul dintre cele mai bine platite cupluri de vedete din lume.

Nicolas Cage a platit 276.000 dolari pentru un craniu de Tarbosaurus, un dinozaur care a disparut in urma cu 67 de milioane de ani.



Actrita Penelope Cruz se lauda cu o colectie impresionanta de umerase. Are nu mai putin de 500 de bucati.

Foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare