Showbiz

#viata sexuala #sex vedete #vedete intern #vedete extern #sjowbiz #fantezii

Vedetele dezvaluie secrete din dormitor: "De ce sa ne acoperim trupurile cu foarte multe haine si mintile cu tot felul de prejudecati?"

Pentru un plus de notorietate, vedetele lasa pudoarea la o parte si "scapa" uneori amanunte din viata intima. Asa ajunge sa nu mai fie un secret sexualitatea multora dintre ele. Iata cateva dintre vedetele care au vorbit deschis despre preferintele lor in dormitor.

Giulia Anghelescu


Sursa foto: breaking-news-stiri-din-sport.blogspot.com

In urma cu trei saptamani, o veste starnea valva printre amatorii de cancanuri. Giulia Anghelescu divorteaza de sotul ei, Vlad Huidu. Motivul: cei doi si-au petrecut minivacanta de 1 mai separat. Cuplul a lasat o vreme sa planeze incertitudinea asupra acestui zvon, Giulia afirmand ca a decis sa ia o pauza de la casnicie. Abia acum a considerat ca e timpul sa vina cu lamuriri, dar si cu amanunte destul de intime.

"Avem o casnicie foarte fericita. Uneori simtim nevoia de a fugi putin din cotidian. Despre asta este vorba, atata tot. In viata daca e sa se intample ceva neasteptat se poate intampla oricum, nu cand iese el cu baietii sau eu cu fetele. Asa este relatia noastra. Avem o relatie moderna si uneori avem nevoie de o astfel de escapada. Intr-o relatie este nevoie de libertate. Indiferent daca am fost certati o zi sau doua, revederea a fost extrem de frumoasa si de pasionala", a declarat Giulia Anghelescu la "Agentul VIP".

CITESTE SI:

Telenovela s-a terminat! Bianca si Victor si-au refacut viata separat
O celebra cantareata e in stare grava! A facut atac cerebral


Mihaela Radulescu

Sursa foto: moldiva.md

Iar daca Giulia a lasat doar sa se inteleaga ca impacarea s-a lasat cu scantei in dormitor, alte vedete marturisesc explicit preferintele sexuale. Mihaela Radulescu a declarat, intr-un interviu acordat revistei TV Mania, ca s-a simtit uneori atrasa de femei, marturisind chiar ca a vrut sa faca dragoste cu una dintre ele. "Era imbietor de frumoasa", s-a justificat Mihaela. Ba chiar a spus ca prezenta a doua femei intr-o relatie o incanta doar din perspectiva sexuala.

Catalin Botezatu

Sursa foto: exprespress.ro

Designerul Catalin Botezatu a declarat ca, pentru a se mentine in forma, recurge la partide de amor. "Am facut sex 24 de ore si m-am simtit extraordinar! Acesta este recordul meu in materie de amor. Trebuie sa recunoastem ca sexul sau dragostea te ajuta sa te mentii. Eu calculez amorul in momente de fericire si, cum in ultima vreme mi le impart doar cu o anumita persoana, este minunat. Inainte, mai faceam nebunii, acum m-am mai linistit", a declarat Catalin pentru wowbiz.ro.

Ba, mai mult, creatorul de moda spune ca si-a dus la bun sfarsit toate fanteziile sexuale si ca nu exista vreun lucru la care s-a gandit si pe care sa nu-l fi incercat.

Dana Savuica

Sursa foto: www.agentiadepresamondena.com

Printre vedetele fara inhibitii se numara si Dana Savuica. "Sexul e foarte important intr-o relatie. Asa evolueaza planeta. Sexul e creatia omului pentru om. De ce sa ne ferim de asta, de ce sa ne acoperim trupurile cu foarte multe haine si mintile cu tot felul de prejudecati?", a declarat fostul fotomodel pentru ziarulring.ro.

Eva Longoria

Sursa foto: layoutsparks.com

Eva Longoria a recunoscut public ca i-a indeplinit fostului sot, Tony Parker, toate fanteziile: de la a se plimba goala prin casa pana la a cumpara cele mai ciudate jucarii sexuale. "Imi place sa am mainile legate cu esarfe de matase, ador barbatii care stiu sa preia controlul. E ceva foarte sexy in a fi supusa!", a declarat vedeta intr-un interviu.

Rihanna

Sursa foto: sosickwithit.com

Si cand vine vorba despre declaratii socante in materie de sex, Rihanna nu este deloc timida. Vedeta a marturisit pentru "Esquire magazine" ca Cheryl Cole este "hot". "Mi-ar placea sa o vad la munca. De exemplu sa curate podeaua. Sa adune lucruri de pe jos. Sa se aplece", a spus Rihanna.

Cheryl Cole


Sursa foto: megansafox.com

In schimb, cea care face parte din fanteziile sexuale ale Rihannei nu este de acord cu vulgaritatea in dormitor. "Cred ca majoritatea barbatilor prefera sa auda o respiratie sacadata si fierbinte a femeii iubite decat tipete in timp ce fac dragoste. Alfel ar suna ca un film porno," a spus la un moment dat Cheryl.

Sursa foto: emalemojo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului