Showbiz

# copil oana roman #sot oana roman #vedete insarcinate #vedete copii #oana roman

Veste mare de la Oana Roman! Sotul ei a aruncat bomba

Zvonurile despre divortul iminent din familia Roman se pare ca raman la stadiul de zvonuri. Marius Elisei, sotul Oanei Roman, a facut un anunt cel putin surprinzator, mai ales avand in vedere starea de sanatate a vedetei. Astfel, potrivit acestuia, cuplul se pregateste sa aduca pe lume un fratior sau o surioara pentru micuta Isabela.

"Toata lumea imi spune de Oana cat a slabit. A slabit, dar va lua in greutate din nou. Ne mai dorim un copil. Oana va mai face un copil. Am inceput sa facem analize, investigatii, sa ne interesam pentru ca ne mai dorim un frate sau o sora pentru Isabela. In functie de ce decide medicul, asa vom actiona. Sa nu uitam ce probleme serioase de sanatate a avut Oana dupa cezariana. Nu pot spune ca-mi doresc fata sau baiat, pot spune ca-mi doresc un copil ca Isabela. Ne uimeste pe zi ce trece", a declarat Marius Elisei pentru wowbiz.ro.

Cand a adus-o pe lume pe Isabela, Oana a suferit o multime de complicatii care au dus-o la un pas de moarte. Vedeta a suferit mai multe interventii chirurgicale si medicii au sfatuit-o sa evite o noua sarcina. Cel putin pentru un timp. Din fericire, Oana este acum departe de acele probleme medicale, iar micuta Isabela a crescut si a inceput gradinita. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului