Showbiz

#prezentatori emisiune #vorbeste lumea #protv #emisiune

Veste uriasa! Cine va prezenta noul sezon al emisiunii Vorbeste Lumea. Nimeni nu s-ar fi asteptat la aceasta vedeta

Veste uriasa de la Pro TV! In curand, va incepe un nou sezon al emisiunii Vorbeste Lumea si o vedeta importanta se intoarce la carma emisiunii. Astfel, din toamna, echipa se reintregeste, iar alaturi de Cove va veni una dintre cele mai iubite prezentatoare TV.

 

Mai exact, Adela Popescu revine in forta la munca, la nici doua luni dupa ce a adus pe lume cel de-al treilea copil. Este o mamica curajoasa,dornica de munca si abia asteapta sa revina pe micul ecran.

Astfel, dupa o vara incarcata, in care proaspata mamica a dat nastere celui de-al treilea baietel al familiei, Adela este pregatita cu forte proaspete sa revina in postura de prezentator, din 30 august, de la ora 10:30. Energia buna a vedetei si invitatii de seama pe care ea si Cove ii vor avea in platou promit sa aduca bunastare publicului telespectator.

"Dragii mei, nu ma asteptam sa va dau asa rapid aceasta veste, dar… ma intorc! De luni ne revedem la Vorbeste Lumea, de la 10:30. Stiu deja ca voi avea emotii sa fim impreuna, asa ca sper sa-mi fiti aproape si sa vedeti ce v-am pregatit alaturi de colegii mei. Cum Radu e gata sa imi pregateasca sandwich-ul de dimineata, mamaie sa il supravegheze pe bebelus, iar copiii sa picteze la gradinita, ma declar mai mult decat pregatita sa ne vedem, de luni pana vineri, la Vorbeste Lumea", a declarat Adela Popescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare