Showbiz

#serban huidu #showbiz #valeriu sterian #mihai mitoseru #vedete crima #Vali Ionescu #Fay DeWitt #Amy Locane-Bovenizer

Viata bate filmul. 7 vedete condamnate pentru ca au ucis

Sunt celebre si pare ca nimic nu le umbreste viata lipsita de griji. In realitate, insa, vedetele, odata iesite din lumina reflectoarelor, au parte de multe ori de evenimente tragice, care le marcheza viitorul. Iata cativa dintre actorii sau artistii romani si straini care au fost cercetati si condamnati pentru ca au ucis mai mult sau mai putin intentionat.

1. Serban Huidu




Probabil unul dintre cele mai mediatizate cazuri din ultimii ani a fost cel al accidentului lui Serban Huidu in urma caruia prezentatorul TV a curmat viata a trei persoane. In urma incidentului nefericit, "carcotasul" de la Prima TV a fost condamnat la patru ani cu suspendare.

CITESTE SI:

Ce parere au colegii de breasla despre Bianca Dragusanu

10 dintre cele mai inedite rochii de mireasa purtate de vedete

2. Valeriu Sterian




Doua persoane au murit in urma accidentului rutier provocat, in 1999, de cantaretul Valeriu Sterian. Artistul conducea baut un autoturism de lux si, intr-un moment de neatentie, a provocat un adevarat carambol. A stat in arest timp de o luna, insa a fost eliberat. Un an mai tarziu, cantaretul a fost rapus de o boala cumplita.

3. Mihai Mitoseru


 

Necazul s-a abatut si asupra prezentatorului TV Mihai Mitoseru, care, in urma cu 14 ani, si-a ucis iubita, in urma unui accident rutier. Potrivit rechizitoriului, de vina a fost faptul ca Mihai conducea cu viteza prea mare. Chiar si asa, realizatorul TV a scapat de inchisoare.

4. Vali Ionescu



Basistului trupei Voltaj, Vali Ionescu, si-a ucis, in 2002, fiica si logodnica intr-un accident. Si el a scapat de urmarirea penala.

5. Fay DeWitt



Si nu doar celebritatile de pe plaiuri mioritice ajung sa fie anchetate si chiar condamnate pentru crima. In 1965, actrita de comedie Fay DeWitt a fost acuzata de uciderea sotului ei, dramaturgul Ray Allen. Actrita l-a injunghiat pe barbat cu un cutit.

6. Amy Locane-Bovenizer



Actrita Amy Locane-Bovenizer, cunoscuta in special pentru rolul din serialul "Melrose Place", a fost condamnata, in februarie anul trecut, la trei ani de inchisoare, dupa ce a fost acuzata de omucidere. In 2010, actrita a accidentat-o mortal pe Helene Seeman, o femeie in varsta de 60 de ani.

7. Rebecca Gayheart



Actrita Rebecca Gayheart a accidentat mortal, pe 13 iunie 2011, un baietel in varsta de 9 ani. Frumoasa actrita a sustinut ca nu l-a vazut pe baietelul care traversa neregulamentar, insa ancheta a stabilit ca atentia i-a fost distrasa de faptul ca vorbea la telefonul mobil in timp ce conducea. Ea a fost condamnata la trei ani de inchisoare cu suspendare.


Sursa foto: radardemedia.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare