Showbiz

# fetita bianca dragusanu #copii vedete #bianca dragusanu #victor slav

Victor Slav, parasit!

Victor Slav este un tanar tatic, prezentator la o emisiune de succes, cu o iubita cel putin la fel de faimoasa ca si el. Ai spune ca viata lui este perfecta? Iata ce marturisiri face despre felul in care s-a schimbat viata lui de cand a venit pe lume Natalia Sofia. 

Victor Slav si Bianca Dragusanu au avut mereu o relatie expusa fanilor. Dar cei doi nu se supara. Ba chiar povestesc multe despre schimbarile ce s-au produs in viata lor de cand au devenit parinti. Iata ce spune Victor despre felul in care s-a scimbat viata sa: 

„Când am aflat că o vom avea pe Sofia, ne-am mutat într-o casă mai mare, unde fetița noastră are o camera a ei și avem și curte. Ne-am gândit că așa este bine pentru copil, în primul rând. (...) Să fii tătic nu cred că este foarte dificil. Sunt foarte multe lucruri frumoase prin care treci, stări, sentimente, momente desăvârșite și, dacă se întâmplă să întâmpini și lucruri mai greoaie, ele pier în fața celor frumoase. Noi avem noroc că Sofia doarme noaptea. Avem prieteni care sunt un pic „terminați“ din cauza oboselii, însă nu pot spune la fel și despre noi”, a spus prezentatorul de televiziune.

Pe langa acestea, cei doi accepta ca stilul lor de viata a suferit niste schimbari impuse fara voie de micuta Natalia. Si anume, prietenii "fara obligatii" de familie, cum este cazul lor, nu mai au acelasi program de vizite. "Câteva schimbari au mai fost, de exemplu, că prietenii nu mai vin în weekend după o anumită oră, pentru că știu că doarme copilul, iar musafirii fumători folosesc terasa din curte pentru viciul lor", a declarat vedeta pentru libertateapentrufemei.ro. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului