Showbiz

#whitney houston #michael jackson #casatorie whitney houston

Whitney Houston a vrut sa se casatoreasca cu Michael Jackson

, confidentul lui Whitney Houston , a dezvaluit ca aceasta si-ar fi dorit sa se casatoreasca cu Michael Jackson, cu care, la un moment dat, s-a si sarutat .

"Ea il iubea pe Michael, iar el o adora. Michael mi-a povestit ca la un moment dat s-au sarutat pasional . In aceea perioada, Whitney era foarte indragostita de el. Mai tarziu Michael mi-a zis ca regreta ca n-a facut niciun pas ca sa fie cu ea. Daca ei doi ar fi fost impreuna, poate Whitney nu s-ar fi apucat de droguri", a povestit .

In cadrul aceluiasi interviu, Gest a mai declarat ca , fostul sot al lui Whitney, este cel responsabil pentru decaderea artistei: "Stiam cat de tulburata era. Nu a consumat niciodata droguri inaintea mariajului cu Bobby Brown . Era o mare vedeta de cinema, o femeie foarte frumoasa, pe care oamenii din lumea intreaga o admirau. El a avut o influenta foarte proasta asupra ei si i-a provocat decaderea, fara nicio indoiala".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului