Showbiz

#andreea marin #brad pitt #whoopi goldberg #joburi vedete #showbizs #joburi ciudate vedete

Whoopi Goldberg, cosmetician la morga. Joburile ciudate ale vedetelor!

Mare parte dintre cei pe care astazi ii vedem toata ziua la televizor nu au fost intotdeauna in lumina reflectoarelor. Multe dintre vedete fost nevoite mai intai sa accepte munca de jos pentru a ajunge atat de sus. Iata ce profesii au avut starurile pana sa urce pe culmile celebritatii.

1. Brad Pitt, mascota pentru El Pollo Loco




Iti poti imagina ca unul dintre cei mai frumosi barbati din lume a facut publicitate unui fast-food? Pentru a-si putea plati cursurile de actorie, Brad Pitt a lucrat ca sofer de limuzina si a purtat costumul cocosului, mascota restaurantului "El Pollo Loco".

CITESTE SI:

Vedete care si-au spus adio, dar care au continuat sa pastreze aparentele

7 vedete condamnate pentru ucidere. Au ajuns sau nu dupa gratii?

2. Whoopi Goldberg, cosmetician la morga



Indragita actrita Whoopi Goldberg, devenita celebra in special dupa rolul din filmul "The Color Purple", a lucrat in tinerete la o morga. Meseria ei era, va vine sa credeti sau nu, cosmetician de cadavre, mai exact, se ocupa de machiajul mortilor.

3. Matthew McConaughey a curatat cotete de pui




Talentatul actor Matthew McConaughey a lucrat pe vremea studentiei la o ferma de pui din Australia. Avea nevoie de bani pentru a-si plati chiria, asa ca nu s-a dat in laturi atunci cand a fost pus sa curete cotetele gainilor.

4. George Clooney, vanzator de pantofi



Inainte de a deveni celebru in L.A, George Clooney a lucrat ca vanzator intr-un magazin de pantofi de dama din in Kentucky, orasul sau natal. A lucrat apoi si ca agent de vanzari sau ca taietor de tutun.

5. Christopher Walken, dresor de lei



Persoana carismatica si foarte puternica, nici nu este de mirare ca actorul Christopher Walken a lucrat in adolescenta intr-un circ, ca dresor de lei.

6. Andreea Marin, profesoara de informatica




Insa nu doar vedetele de peste ocean au "suferit" schimbari de meserie. Inainte de a ajunge om de televiziune, Andreea Marin a lucrat ca profesoara de informatica la Iasi.

7. Mihai Petre este analist politic



Celebrul dansator Mihai Petre a terminat facultatea de Stiinte Politice din Bucuresti, iar pe diploma sa scrie "analist politic". A devenit insa un specialist al dansului, dupa ce a decis sa isi urmeze visul din copilarie.

Sursa foto: nerdacy.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului