Social

#accident #schi #serban huidu

Tatal lui Huidu: "Serban e pe drumul cel bun"

Serban Huidu se afla intr-o stare buna si are o evolutie favorabila in recuperarea de dupa accidentul de schi din Austria.

Medicii care il trateaza pe Serban Huidu au declarat ca "carcotasul" nu are nevoie de nicio interventie chirurgicala.

Florin Huidu, tatal lui Serban, spune ca fiul sau se simte din ce in ce mai bine.

"Serban e pe drumul cel bun, se simte tot mai bine, doar ca iesirea din coma se face progresiv. E un proces mai indelungat. Mai devreme de o saptamana nu cred ca il vor externa. Deocamdata se si e foarte bine ca se odihneste .

Mi-a zambit, cu zambetul lui care e acum si mai fermecator, fiindca a mai slabit. Am fost la el cu Pepe. Cand i-am zis cine e langa mine, s-a uitat si s-au salutat cu salutul care e numai al lor. Cel mai de curand am fost pe salon la vizita de la ora 1, cand am gasit doar o asistenta, de la care n-am putut afla prea multe, fiindca nu vorbesc germana. Oricum, mi-a repetat de mai multe ori OK!, deci totul e bine", a declarat Florin Huidu, citat de Gandul.info.

din Innsbruck (Austria). Dupa o de medici pentru a reduce pericolul unei hemoragii craniene, prezentatorul emisiunii " Cronica Carcotasilor " a fost mutat la sectia de Terapie Intensiva . Huidu purta casca de protectie in momentul in care a cazut de pe partie.

"E minunat sa il vad ca poate vorbi. Se poate ridica, vorbeste, comunica bine cu doctorii si cu personalul medical. A intrebat de copii", a declarat Cristina Huidu, sotia realizatorului , la Prima TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea