Vedete din Romania

#alex velea #antonia #gabriela cristea #cuplul anului # bianca victor slav #vedete intern

3 cupluri celebre care ne tin pe jar in 2014. Crezi ca vor rezista?

Vedetele si dragostea par a fi mereu in razboi, cupluri desfacandu-se si aparand pe neasteptate. 3 dintre cuplurile celebre ale anului 2013, care au tinut prima pagina a ziarelor de scandal luni intregi, par a avea aceeasi soarta si in 2014.

Gurile rele spun ca nu vor rezista, in timp ce apropiatii lor asigura fanii de dragostea adevarata dintre ei. Iata protagonistii provestilor de dragoste care cu siguranta vor ramane in atentia publicului:

1. Alex Velea si Antonia. 

Desi cei doi par a incerca sa stea cat mai departe unul de altul, dragostea lor pare de nestavilit. Astfel, desi Antonia incearca sa stea departe de scandaluri pentru a-si aduce fetita aproape, iar Alex Velea isi petrece sarbatorile cu sotia, cei doi vor incepe 2014 cu un concert impreuna. Mai mult, de curand, in presa s-a vehiculat faptul ca noul cuplu s-ar fi mutat impreuna deja si ca, in curand, cei doi isi vor oficializa relatia. "Alex refuza sa se indeparteze de tot si se apropie de ea prin alte cai! Vrea sa fie langa ea, orice ar fi si orice ar spune lumea! Nu-i pasa!", a declarat un apropiat al artistului, citat de wowbiz.ro. 

2. Gabriela Cristea si Tavi Clonda.

Frumoasa prezentatoare TV si mai tanarul sau iubit par sa traiasca o minunata poveste de dragoste. La nici 10 luni de la divort, Gabi Cristea a fost in vizita la parintii lui Tavi, s-au afisat impreuna suficient de mult incat toata lumea sa inteleaga ca relatia lor este una serioasa. Ce se va intampla in 2014? Se anunta o nunta?

3. Bianca si Victor Slav. 

Cuplul anului si nunta anului 2013. Sa fie insa si divortul anului 2014? Gurile rele speculeaza faptul ca singurul lucru care ii tine aproape pe cei doi nu este dragostea, ci un contract care expira in ianuarie 2014. Intre timp, proaspatii insuratei par a-si vedea de casnicia lor, cu scurte vacante romantice si zeci de fotografii postate pe retelele de socializare. 

CITESTE SI 

Schimbari spectaculoase de look. Recunosti vedetele?

Salariul de jurat la X Factor. Cat castiga vedetele 

Viata de vedeta. In ce lux traieste Ramona Gabor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare