Vedete din Romania

#adriana bahmuteanu #silviu prigoana #impacare #mihai albu #andreea mantea #iulia albu #Stefan Stan #cupluri showbiz #impacari

3 impacari din showbiz care nu mai surprind

Sarbatorile pascale au adus cu ele si intelepciunea mai multor cupluri din showbizul romanesc. Desi s-au certat si si-au aruncat cuvinte grele in ultima perioada la fiecare aparitie, 3 cupluri cunoscute din showbizul romanesc au hotarat se sa impace, desi jurau ca nu vor mai face niciodata acest lucru. Iata cine sunt acestea:


1. Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu

Deputatul PDL Silviu Prigoana si realizatoarea TV Adriana Bahmuteanu sunt cuplul care a fost mereu in atentia publicului, din cauza numeroaselor despartiri si certuri pe care le-au avut in relatia ce dureaza de 10 ani. Cei doi s-au despartit cu acte in regula de 4 ori, ultima cearta avand loc vara trecuta.

Desi inainte impacarile aveau loc mult mai repede, de aceasta data, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana chiar au incercat sa isi refaca viata, afisandu-se fiecare cu cate un nou partener. Separarea lor a durat noua luni, insa, odata cu venirea sarbatorilor, a venit si vestea care, desi era previzibila, a bucurat admiratorii acestui cuplu.

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au hotarat, in Joia Mare, sa dea o noua sansa mariajului lor. Acestia au petrecut Pastele in familie, vineri seara, Adriana si cei doi baieti ai cuplului, Maximus si Eduard, parasind casa pe care vedeta o inchiariase dupa divort.

Vestea impacarii a fost data chiar de deputatul PDL, care a trimis apropiatilor un SMS cu mesajul "Multe salutari de la noi. Familia Prigoana reintregita!".


2. Mihai Albu si Iulia Albu

O alta impacare ce nu a surprins publicul, dar nici presa, a fost cea dintre designerul Mihai Albu si sotia sa Iulia. Cei doi au anuntat ca se despart la sfarsitul lunii martie, insa intregul parcurs al acestei separari a ridicat numeroase semne de intrebare in privinta veridicitatii divortului, presa speculand ca despartirea a fost doar o simpla strategie de marketing pusa la cale de acestia.

Unul dintre cele mai controversate momente a fost chiar acela in care Iulia si Mihai Albu au semnat actele de divort. Cei doi au parasit notariatul tinandu-se se mana, iar la final chiar si-au luat ramas bun printr-un sarut nu tocmai amical.



Cuplul s-a impacat insa inainte de Paste si au petrecut aceasta sarbatoare in familie, alaturi de micuta lor fiica.


3. Stefan Stan si Andreea Mantea

Tot inainte de Paste s-au impacat si cantaretul Stefan Stan si moderatoarea TV Andreea Mantea, care s-au despartit dupa cateva zile dupe ce facusera anuntul casatoriei. Desi formeaza un cuplu din luna ianuarie, cei doi au trecut deja prin trei despartiri.



Sursa foto: lafiga.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului