Vedete din Romania

#Chef Patrizia #educatie copii vedete #vedete intern #copii vedete #ana maria prodan #showbiz

3 vedete afurisite la TV, dar si acasa. Cum isi educa Chef Patrizia sau Ana Maria Prodan copiii!

Ai crede ca atitudinea lor dura in fata camerelor de filmat e doar o masca. In realitate, "scorpiile" din showbiz nu sunt mai blande atunci cand intra pe usa propriei case. Uite cum isi tin in frau copiii cateva dintre divele autohtone.

Patrizia Paglieri


Sursa foto: foodstory.ro

Nicio deosebire intre Patrizia Paglieri asa cum se prezinta ea in show-ul "MasterChef" si mama Patrizia. La cei 46 de ani ai sai, bruneta, supranumita si Liza Minelli datorita asemanarii ei cu vestita cantareata, are doua casatorii esuate si un fiu de 17 ani cu care are o relatie destul de tensionata, scrie Click. Prietenii sai spun ca Patrizia se poarta foarte dur cu Francesco. "Chef Patrizia e o scorpie si acasa", a marturisit un apropiat al juratului de la Pro TV.


Publicatia tabloida mai descrie un moment tensionat. Intr-o seara, cand ieseau de la cinematograf, un martor a relatat faptul ca Chef Patrizia s-a rastit la fiul ei si la iubita acestuia, care au insotit-o la eveniment.

CITESTE SI:

Dani Otil, reactie incredibila cand a aflat ca "s-a despartit" de Mihaela
Un mare actor, dupa spectacol la spital. A facut infarct!
Unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, anunt surpriza!

Ana Maria Prodan


Sursa foto: wowbiz.ro

Despre Ana Maria Prodan nimeni nu si-ar putea imagina ca este prea blanda cu copiii ei, patru la numar. Mai mereu plecata de langa ei pentru a-si onora contractele si a fi alaturi de jucatorii pe care ii impresariaza, olteanca e apriga si stabileste reguli clare pentru a-i putea tine in frau. Una dintre ele a fost sa le impuna fiicelor sale Rebecca, in varsta de 14 ani, si Sarah, de 13 ani, sa aiba cont de Facebook. Motivul? Anturajul sa nu cumva sa le influenteze negativ.

"Le dau fetelor o libertate controlata. Este varsta la care anturajul te poate dobori. Chiar daca esti apropiat de parinti, anturajul tot are o mare influenta negativa. Nu le-am invatat sa mearga pe tocuri. Nu au Facebook, nu au voie sa aiba Facebook. Nu le las fiindca sunt tot felul de oameni dubiosi. Cand o sa aiba 18 ani, atunci or sa faca orice isi doresc", a marturisit Anamaria Prodan, potrivit dcnews.ro.

Loredana



Nici fiica Loredanei nu are parte de o mama mai blanda. Exigenta jurata de la "Vocea Romaniei" se gandeste la viitorul Elenei, dar cand vine vorba despre "soacra" Loredana, artista recunoaste ca are pretentii mari, iar viitorul ginere va trebui mai intai sa treaca de testul soacrei.

"As vrea ca iubitul fiicei mele sa fie ca Harry Styles. Sa fie cuminte, devreme acasa, sa o adore, sa ii faca micul dejun si sa vina pe un cal alb. Cat despre bani... Banii vin intotdeauna atunci cand esti echilibrat, centrat si cand ai o viata pe care doresti sa o traiesti", a spus Loredana la emisiunea "Draga mea prietena".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare