Vedete din Romania

#reclame interzise #pamela anderson #nadia comaneci #adriana bahmuteanu #Dry Cooker #margarina Rama

3 vedete care au aparut in reclame interzise

Notorietatea pe care o au vedetele le aduce venituri substantiale si din vanzarea imaginii lor. Uneori insa, spoturile publicitare in care apar acestea intra in vizorul publicului si al CNA fie ca sunt prea agresive, fie ca au texte pline de greseli de exprimare ori diverse conotatii sexuale. Odata cu acestea, imaginea vedetelor este afectata, dar si buzunarul lor. Iata cateva vedete care au realizat reclame care au fost ulterior interzise.

1. Nadia Comaneci

Nadia Comaneci a realizat doua reclame pentru promovarea margarinei Rama. In jurul acestor spoturi s-a creat o adevarata polemica in momentul in care producatorii acestui produs au ajuns sa isi faca publicitate in cadrul unei scoli generale din Bucuresti. De asemenea, scandalul a luat o amploare si mai mare, dupa ce jurnalistul Robert Turcescu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa fostei gimnaste Nadia Comaneci.

"Acum despre Nadia si margarina ei: da, admit, limbajul folosit a fost dur. Postarea a fost scrisa dupa ce am aflat din mai multe surse ca doamna Comaneci umbla prin scoli si-i invata pe copii ca pot minca linistiti margarina, ca doar si ea ii da fiului ei asa ceva, ba, mai mult, ca e o mancare SANATOASA!!! Zau?! Aveti copii? Asta nu va intriga, nu va enerveaza, dragi parinti?", a scris Robert Turcescu pe pagina sa de Facebook.

Imediat ce s-a descoperit ca producatorii au mers in scoli pentru a promova margarina, in aceasta problema s-a implicat si Ministerul Educatiei, care a inceput o ancheta in acest sens.

De asemenea, CNA a interzis, incepand de ieri, difuzarea celor doua spoturi la margarina in care apare Nadia Comaneci. Membrii CNA au motivat aceasta decizie prin faptul ca incurajeaza copiii sa manance acest produs, care nu este unul sanatos.

2. Adriana Bahmuteanu

Realizatoarea TV Adriana Bahmuteanu a fost si ea protagonista unei reclame ce a fost de curand interzisa de la difuzare. Spotul publicitar era facut pentru "tigaia-minune" Dry Cooker, insa a fost rapid interzis de CNA din cauza numeroaselor greseli gramaticale din textul reclamei si pentru mai multe afirmatii ce nu puteau fi dovedite, precum "simt ca am mai multa energie”, "parca as darama muntii cu tigaia Dry Cooker".

3. Pamela Anderson

Interzicerea unor spoturi publicitare in care apar vedete de notorietate se intampla si la case mai mari. In Marea Britanie a fost interzisa reclama in care aparea celebra actrita Pamela Anderson, deoarece a fost catalogata drept "sexista si denigratoare pentru femei".


Sursa foto: rtv.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare