Vedete din Romania

#baie #living #vedete #piscina #case #vin #biblioteca #jennifer aniston #jean claude van damme

3 vedete care au dat o avere pe casele lor

Vedetele fac orice pentru a fi in centrul atentiei, dar si pentru a se simti cat mai confortabil in viata lor de zi cu zi, de aceea cele mai mari investitii le fac in case, apartamente si vile opulente. Desi isi petrec mare parte din timp la munca, vedetele isi achizitioneaza case rupte parca din paradis, care ajung la zeci de milioane de euro. Iata cativa dintre actorii care si-au cumparat case foarte scumpe.

1 Jennifer Aniston

Jennifer Aniston si-a cumparat o vila in Beverly Hills, pentru care a platit 22 de milioane de dolari. Casa are o suprafata de 800 de metri patrati, 8 bai, 8 dormitoare, living, biblioteca, piscina, pivnita de vinuri, sala de gimnastica si o sala de cinema.

2 Jean Claude Van Damme

Actorul Jean Claude Van Damme a fost putin mai cumpatat si si-a achizitionat o casa in Silver Strand (San Diego) la pretul de 6 milioane de dolari. Aceasta are o suprafata de 700 de metri patrati, 6 dormitoare, 8 bai, living, biblioteca, sala de teatru cu sistem wireless, bar, sala de biliard si sala de gimnastica.

3 LeAnn Rimes

LeAnn Rimes are o vila in Woodlands Hills (Los Angeles) care a costat-o 3 milioane de dolari. Casa are o suprafata de 800 de metri patrati, 6 dormitoare, 9 bai, living, birou, o sufragerie in aer liber si o piscina.




Sursa foto:blogs.indiewire.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului