Vedete din Romania

#cancer #dan bittman #tumori #lora #interventii chirurgicale #vedete operatii

3 vedete care au suferit interventii chirurgicale majore

Atunci cand vine vorba despre probleme de sanatate, statutul social si notorietatea de care te bucuri chiar nu mai conteaza. Desi duc o viata fara griji financiare, multe dintre celebritati ajung si ele in situatii critice in ceea ce priveste sanatatea. Iata cateva dintre vedetele care au fost nevoite sa se supuna unor interventii chirurgicale complicate, pentru a putea merge mai departe.

1. Lora

De curand, cantareata Lora a anuntat pe pagina sa oficiala de Facebook ca trece printr-o perioada destul de dificila din cauza unor probleme grave de sanatate. Artista a fost recent in Turcia pentru a face cateva investigatii medicale mai amanuntite in privinta unei tumori descoperite la uter. Spre surprinderea sa insa, Lora a aflat ca aceasta tumora nu este singura sa problema medicala. Ea a descoperit ca are, pe langa o tumoare benigna pe tiroida, si un miom pe uter, o rana pe col. De asemenea, medicii i-au gasit artistei si hipoglicemie, anemie si un polip pe rinichi.

In curand, artista va fi nevoita sa suporte mai multe interventii chirurgicale la Spitalul Anadolu din Istanbul, care este specializat in tratarea bolnavilor de cancer.

2. Dan Bittman

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a fost la un pas sa isi piarda intreaga cariera din cauza unei afectiuni la gat. Anul trecut, in luna octombrie, Dan Bittman a suferit o interventie chirurgicala la gat la o clinica din Viena, pentru extirparea unui cheag de sange.

In urma acestei operatii, artistul a ramas fara voce. Aceasta problema a persistat mai multe luni, timp in care Bittman a incercat tot felul de tratamente. El a reusit sa isi recupereze vocea in final cu ajutorul unor pastile ce au costat doar cativa lei.

In luna octombrie 2012, Dan Bittman a trecut din nou prin momente tensionate. Artistul a fost nevoit sa se supuna unei noi interventii chirurgicale, o operatie de hernie de disc.

3. Angelina Jolie

La inceputul acestui an, celebra actrita Angelina Jolie a hotarat sa se supuna unei duble mastectomii, operatie de extirpare a sanilor, dupa ce medicii i-au spus ca prezinta un risc de 87% sa se imbolnaveasca de cancer mamar. Vedeta a fost diagnosticata cu gena BRCA1, care este vinovata de cresterea dramatica a riscului de cancer.

De asemenea, actrita, in varsta de 38 de ani, va fi suferi si o interventie chirurgicala de extirpare a ovarelor, riscul sau de a se imbolnavi de cancer uterin fiind de 50%.




Sursa foto: doctorulzilei.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare