Vedete din Romania

#justin bieber #kate winslet #delia matache #fani #injosire fani

3 vedete care si-au injosit fanii

Desi ajung sa fie celebre si bogate datorita fanilor lor, multe vedete uita total de acest lucru. In loc sa le multumeasca pentru sprijinul si devotamentul aratate, multe dintre celebritati isi injosesc fanii sau ii pun in situatii ridicole, lucru ce le atrage rapid antipatia intregului public si al mass-mediei. Iata cateva vedete care au uitat ca au nevoie de ajutorul fanilor in cariera si i-au injosit pe acestia:


1. Justin Bieber

Adolescentul Justin Bieber trece printr-o perioada plina de teribilism. Se pare ca artistul incearca cu orice pret sa atraga atentia asupra sa, insa prin actiuni care nu sunt tocmai de fala. Dupa ce a urinat intr-o galeata intr-un restaurant si s-a dezbracat in aeroport, Justin Bieber a trecut la un atac asupra fanilor.

Aflat la un concert in Toronto, artistul si-a injosit ingrozitor fanii care se adunasera in fata blocului in care artistul se cazase. Acesta a iesit pe balconului apartamentului si, in loc sa le faca o primire de neuitat, Bieber a inceput sa ii scuipe pe acestia, asta spre amuzamentul prietenilor sai, potrivit "The Sun".

La cateva minute dupa acest incident, Justin Bieber a postat pe Instagram un videoclip in care le multumea fanilor pentru ca au venit intr-un numar atat de mare sa il intampine, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

 

2. Kate Winslet

Actrita Kate Winslet nu a ajuns la "performantele" lui Justin Bieber, insa a reusit sa isi enerveze si sa isi umileasca fanii din Shelburne Falls, Massachusetts, dupa ce i-a lasat sa o astepte cateva ore bune in ploaie. In plus, atunci cand a sosit, vedeta a avut o atitudine dispretuitoare fata de fani.

"Kate nu a stat deloc cu noi, a fost foarte nepoliticoasa. Tot timpul arunca priviri dispretuitoare spre cei care o asteptasera ore intregi. In filme, am vazut-o mereu in roluri pozitive si am crezut ca asa este foarte draguta. De fapt, este o persoana rautacioasa", a declarat una dintre admiratoarele actritei.


3. Delia Matache

Desi fanii sunt obisnuiti cu stilul nonconformist al cantaretei Delia Matache, aceasta a reusit sa isi surprinda admiratorii cu cateva iesiri, care nu au fost tocmai la locul lor. Vedeta a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care le arata fanilor semne obscene.



Sursa foto: ziarulatac.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare