Vedete din Romania

#maia morgenstern #alexandru arsinel #irina schrotter #avere vedete #conturi vedete #terenuri vedete

3 vedete care au conturile doldora de bani

Lumea showbizului pare sa fie un domeniu care inca este pe profit, desi criza economica este din ce in ce mai intensa. Strategiile pe care le folosesc vedetele in goana dupa promovare aduc beneficii materiale surprinzatoare acestora. Iata cateva vedete autohtone care au in conturi milioane de lei.

1. Maia Morgenstern

Una dintre cele mai instarite actrite din Romania este Maia Morgenstern, care incaseaza un salariu lunar de 14.000 lei si are in conturi nu mai putin de 1 milion de lei, potrivit ultimei sale declaratii de avere.

Maia Morgenstern incaseaza anual de la Teatrul National din Bucuresti 26.920 de lei, de la Teatrul Evreiesc de Stat - 27.168 de lei, de la Teatrul Metropolis - 49.476 de lei (drepturi de autor), 10.666 de lei de la Teatrul Odeon, 14.261 de lei de la Teatrul Mic, 3.528 de lei de la Societatea Romana de Radiodifuziune si 37.125 lei de la Mediapro, noteaza wowbiz.ro.

2. Irina Schrotter

Creatoarea de moda Irina Schrotter, in varsta de 48 de ani, a reusit mereu sa fie in centrul atentiei in lumea modei, timp de 20 de ani. Implicarea sa si pasiunea extrema pentru ceea ce face au fost rasplatite pe deplin, tinand cont ca designerul are o avere de 10 milioane de euro, clasandu-se pe locul 335 in Topul Forbes. Pe langa activitatile in moda, Irina Schrotter are si trei fabrici si mai multe terenuri in Iasi.

3. Alexandru Arsinel

Actorul Alexandru Arsinel are si el o mica avere stransa in intreaga sa cariera. Acesta castiga anual nu mai putin de 358.559 de lei, aproximativ 81.500 de euro, potrivit declaratiei sale de avere. Acest venit anual inseamna un salariu de aproape 6.800 de euro pe luna.

Alexandru Arsinel are opt depozite bancare, dintre care sase in lei (559,392 de lei), unul in euro (22.902 euro) si unul in dolari (1.565 de dolari).

Actorul este si posesorul unei colectii de timbre, a carei valoare depaseste 5.000 de euro. In declaratia sa de avere, actorul Alexandru Arsinel figureaza insa si o datorie de 100.000 de euro, bani imprumutati fiului sau Bogdan.



Sursa foto: bigcitylife.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare