Vedete din Romania

#antonia #madalina ghenea #iulia vantur #vedete relatii #vedete intern #relatii ascunse #idile secrete

3 vedete cu idile secrete. De ce-si ascund relatiile?

Iulia Vantur, Antonia si Madalina Ghenea sunt doar trei dintre divele romanesti care au preferat sa-si tina idilele amoroase cat mai departe de ochii presei. In timp ce alte vedete abia asteapta sa se afiseze cu iubitii celebri ori sa se laude cu noile cuceriri, acestea au preferat sa pastreze tacerea si sa alimenteze suspansul din jurul vietii lor personale. Intrebarea care sta pe buzele tuturor este: de ce au ales calea misterului?

1. Iulia Vantur si Salman Khan

Zvonurile cu privire la relatia dintre Iulia Vantur si celebrul actor bollywoodian Salman Khan au aparut inca din luna mai, in urma unei vacante facute de diva in India. Odata cu venirea starului de la Bollywood in Romania, pentru filmarea noi pelicule, "Jai Ho", la Sibiu, presa a inceput sa vuiasca din nou cu privire la posibila idila dintre cele doua vedete, mai ales dupa ce frumoasa vedeta a Pro-ului a fost vazuta intrand in hotelul in care Salman a fost cazat. Unele voci sustin ca cei doi aleg sa-si tina ascunsa relatia din cauza nesigurantei care planeaza asupra viitorului lor, ca si cuplu.

2. Antonia si Alex Velea

Din precautie, teama sau din dorinta de a tine presa in suspans si de a atrage atentia asupra lor? Oricare dintre motive ar fi, este cert faptul ca Antonia si Alex Velea continua sa-si ascunda relatia, in ciuda declaratiilor apropiatilor, care-i catalogheaza drept cuplu. In ciuda gesturilor languroase, a vacantelor in doi si a timpului petrecut impreuna, cele doua vedete refuza sa faca declaratii cu privire la viata personala, accentuand si mai mult suspansul din jurul lor. Desi exista semne evidente ca sunt un cuplu, acest joc "de-a fata-ascunselea" nu pare sa fie mai mult decat o strategie de marketing, menita sa le creasca popularitatea si, de ce nu, vanzarile albumelor!

3. Madalina Ghenea si Gerard Butler

Madalina Ghenea si Gerard Butler sunt un alt cuplu care a preferat sa pastreze mult timp tacerea in privinta relatiei amoroase dintre ei. Desi in prezent nu mai formeaza un cuplu, la inceputul idilei, cei doi au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a sta departe de lumina reflectoarelor si au evitat sa faca declaratii cu privire la natura relatiei lor. Apropiatii vedetelor au declarat ca motivul acestui "ascunzis" a fost acela ca asupra relatiei lor plana o oarecare nesiguranta, alimentata si de "sfaturile" mai mult sau mai putin pertinente primite de Madalina de la prieteni, care au avertizat-o inca de la inceput ca Butler este un afemeiat.



Sursa foto: Ziarelive.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului