Vedete din Romania

#irinel columbeanu #vedete gigolo #marcel toader #Stefan Stan

3 vedete cu veleitati de gigolo

Viata de vedeta implica, pe langa faima, si un statut aparte in ierarhia sociala, ce le face pe celebritati sa profite din plin de el pentru a-si satisface propriile placeri. Unele dintre vedetele masculine profita in orice situatie de celebritatea lor, incercand sa atraga simpatia sexului frumos cu orice pret. Iata cateva vedete care si-au facut practic un job din a cuceri femeile atragatoare, prin veleitatile lor puternic dezvoltate de gigolo.

1. Irinel Columbeanu

Dupa mariajul esuat cu Monica Gabor, omul de afaceri Irinel Columbeanu a stat o vreme departe de cluburile si barurile in care era obisnuit sa mearga inca din tinerete pentru a cuceri cele mai frumoase femei.

De ceva vreme insa, Irinel Columbeanu a iesit din nou la vanatoare, fiind surprins de curand in compania mai multor doamne la diverse terase sau cluburi de pe litoral.

Astfel ca, desi toata lumea se astepta ca Irinel Columbeanu sa fie alaturi de fosta sa sotie, Monica, care a trecut prin momente tragice din cauza decesului mamei sale, acesta a preferat sa petreaca in baruri impreuna cu o tanara blonda, potrivit cancan.ro.




De asemenea, omul de afaceri a inceput sa frecventeze din nou evenimentele mondene , dar si cluburile de la mare in speranta ca va gasi doamne care sa ii tina de urat in zilele de singuratate.


2. Marcel Toader

La fel de cuceritor precum omul de afaceri Irinel Columbeanu este si fostul sot al realizatoarei TV Gabriela Cristea, care a divortat de acesta tocmai din cauza numeroaselor infidelitati.

Dupa divort, Marcel Toader si-a reluat activitatile de mare cuceritor. El a fost surprins in nenumarate randuri in compania mai multor femei, pe care le reuseste sa le atraga rapid, printr-un secret doar de el stiut.




Dupa despartirea de o tanara blonda, de care se declara indragostit iremediabil, zilele trecute, Marcel Toader s-a afisat la mare cu o noua cucerire, de data aceasta bruneta, despre care spune ca este "Doamna din viata mea, ea a reusit sa ma faca sa trec in momentele astea peste toate si ma ajuta sa merg mai departe. Are «gleznele» desavarsite, un «trup» frumos, un «chip» ideal si o «minte» absoluta".


3. Stefan Stan

Cantaretul Stefan Stan nu poate rezista nici macar o secunda in fata sexului frumos. Desi avea o relatie oficiala cu Andreea Mantea, artistul nu a putut sta de departe de farmece unei admiratoare.

Stefan Stan este o fire libertina, caruia ii place sa traiasca fiecare clipa la maxim, de aceea nu pare sa fie de acord nici cu monogamia.



Sursa foto: bzi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare