Vedete din Romania

#operatii estetice #vedete dependente de bisturiu #implanturi mamare # lipoaspiratie

3 vedete dependente de bisturiu

Din dorinta de a arata din ce in ce mai bine, vedetele accepta cu bucurie sa se supuna unor operatii estetice, chiar daca exista riscul ca acestea sa nu aiba cele mai reusite rezultate. Pana acum cativa ani, vedetele din showbizul autohton nu ar fi recunoscut pentru nimic in lume faptul ca si-au facut operatii estetice, insa acum este o moda sa anunte ce anume ar vrea sa schimbe la ele cu ajutorul bisturiului. Sunt cel putin trei vedete din peisajul monden de la noi care au devenit dependente de bisturiu.

1 Daniela Gyorfi

Daniela Gyorfi spune ca este sincera si ca nu ii este rusine sa recunoasca faptul ca a mers la medicul estetician pentru a-si imbunatati aspectul fizic. Pana acum, artista si-a facut trei operatii estetice la sani, dar nu a fost multumita de primele doua. Abia a treia oara a fost cu noroc, Daniela fiind acum foarte mandra de felul in care arata sanii ei.

La 45 de ani, cantareata spune ca nu are de gand sa spuna stop interventiilor estetice, deoarece isi doreste sa arate bine. Multi ar spune ca este dependenta de bisturiu, insa Daniela Gyorfi considera ca este vorba doar despre un mod reusit de intretinere a tineretii.

Vedeta face tratamente cu laser pentru cearcane si riduri, insa se zvoneste ca ar vrea si o operatie estetica la nas. In urma cu cateva zile, ea a facut o simulare pe calculator pentru a vedea cum ar arata cu nasul remodelat.


Sursa foto:expresspress.ro

2 Nicoleta Luciu

De cand a nascut tripleti, in toamna lui 2011, Nicoleta Luciu a devenit dependenta de bisturiu si, in ciuda faptului ca nu toate interventiile au avut rezultate bune, ea continua sa viziteze cabinetele medicului estetician.

Nicoleta Luciu a suportat o multime de interventii estetice, din dorinta de a reveni la corpul de zeita care a consacrat-o. Printre altele, Nicoleta si-a facut o augmentare faciala, si-a sculptat corpul cu laser, si-a facut o operatie de ridicare si umplere a sanilor si si-a scos varicele cu laser.

Chiar daca nu recunoaste ca este dependenta de bisturiu, Nicoleta Luciu a marturisit recent ca se gandeste sa-si opereze urechile, intrucat sunt "clapauge", dar si nasul.

Sursa foto:antena3.ro

3 Bianca Dragusanu

Despre Bianca Dragusanu s-a spus de nenumarate ori ca este vedeta cu cele mai multe interventii estetice. Dependenta de bisturiu a facut-o pe Bianca sa indure o operatie de implanturi mamare, dar si operatii de lipoaspiratie la talie, obraji si barbie. Vedeta nu este deranjata de faptul ca altii o considera dependenta de bisturiu si nu exclude posibilitatea de a-si face si alte interventii.



Sursa foto: jurnalul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare