Vedete din Romania

#dana rogoz #vedete intern #vedete insarcinate #nasteri vedete 2014 #Carmen Bruna

3 vedete sexy care vor deveni mamici in 2014

Anul 2014 va fi un an plin de evenimente importante in viata multor vedete. Viata lor personala va fi cu totul schimbata, deoarece multe dintre celebritatile autohtone se pregatesc sa intre in rolul de mamici. Iata cateva vedete care asteapta cu nerabdare venirea pe lume a bebelusilor lor.

1. Dana Rogoz

Actrita Dana Rogoz a surprins pe toata lumea in urma cu cinci luni, cand a dat marea veste ca va deveni mamica. Vedeta va naste la inceputul anului 2014 si, de curand, si-a luat la revedere de la telespectatorii emisiunii "De suflet", pe care o prezenta la Pro TV International. Dana Rogoz va intra in concediu de maternitate, iar emisiunea pe care o prezenta va fi moderata de buna sa prietena Diana Dumitrescu.

"Dupa 5 ani de prezentat emisiunea De Suflet intru in cel mai bine motivat concediu, acela de maternitate. Ultimul sezon a fost cu totul special, avand in vedere ca l-am prezentat in doi, alaturi de bebe mic in burtica, in ultimele editii ajungand chiar pana in ultimul trimestru de sarcina. Chiar vreau sa-i multumesc Dianei ca ma ajuta, ca pot sa-i predau stafeta in aceasta perioada importanta din viata mea si ca, datorita ei si a echipei mele, pot sta linistita ca emisiunea De Suflet va fi si in sezonul viitor la inaltime", declara Dana Rogoz.


Citeste si:

Craciun de vedeta: cele mai frumoase amintiri ale celebritatilor autohtone

2. Carmen Bruma

Realizatoarea TV Carmen Bruma, iubita prezentatorului Mircea Badea, va deveni si ea mamica in 2014. Desi a incercat sa tina secreta sarcina, Carmen a fost deconspirata de presa in urma cu doua luni. Acum, ea isi etaleaza cu mandrie burtica pe retelele de socializare. Chiar daca este insarcinata in cinci luni, vedeta nu se abate de la dieta sa sanatoasa si nici de antrenamentele zilnice la sala de sport.

"Am ajuns la jumatatea sarcinii (20 de saptamani). La cererea publicului postez niste poze cu "burtica", a scris Carmen Bruma pe Facebook.

Citeste si:

Topul celor mai mediatizate vedete in 2013

3. Alina Lungu

Prezentatoarea stirilor de la Antena 1 Alina Lungu este in al noualea cer. In urma cu cateva saptamani, ea a aflat ca este insarcinata si asteapta cu mare nerabdare sa devina mamica.

"Bradutul rustic e gata, insa ce asteptam noi cu nerabdare este urmatorul Craciun, cand minunea din burtica va fi in bratele noastre", a scris Anca Lungu pe pagina sa de Facebook.



Sursa foto: feminis.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului