Vedete din Romania

#filme ziua indragostilor # vedete ziua indragostitilor #valentines day #ziua indragostitilor

3 vedete si 3 filme pe care le recomanda ele de Ziua Indragostitilor

Chiar daca nu sarbatoriti ZIua INdragostilor cu felicitari, inimioare si cadouri, o astfel de zi poate fi un pretext perfect pentru o seara romantica. Inclusiv cei mai sceptici se pot bucura astfel de un film bun in bratele iubitei/iubitului. Iata recomandarile unor vedete indragite pentru aceasta seara:

1. Livia Dila recomanda Marele Gatsby

"O poveste fascinantă, lacrimi, iubire, neputinţă, orgoliu... Inconsistenta femeii, ar spune unii… Posesivitatea barbatului… Marele Gatsby! Un film emoţionant, în care muzica, imaginea, atmosfera, personajele te urmăresc obsesiv", a explicat frumoasa prezentatoare de stiri de la TVR2, citata de Apropotv.ro.

2. Paula Chirila recomanda Pacientul Englez

Actrita de teatru si prezentatoarea Kanal D recomanda un clasic al cinematografiei, o poveste care smulge lacrimi, dar o poveste despre o dragoste fabuloasa. "Este un film care trebuie vazut de indragostiti, nu neaparat de Ziua Indragostitilor. Filmul este extraordinar, este o capodopera", a mai spus Paula. 

3. Ellie White recomanda Fantoma mea iubita

Cantareata caracterizeaza clasicul cu Patrick Swayze, Whoppi Goldberg si Demi Moore drept "cel mai romantic film al tuturor timpurilor" si spune ca l-a vazut deja de nenumarate ori. Intr-adevar, ce poate fi mai potrivit pentru o zi de iubire decat un film despre o dragoste care traieste dincolo de moarte?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului